
Kjøkkenassistent
Oslo universitetssykehus HF
- Frist 14.03.2025
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Vil du være vår nye kjøkkenassistent/ matvert?
Vi søker etter sommervikarer, og tilkallingsvikarer ved behov, til postkjøkken på Ullevål og Radiumhospitalet. Avdeling for matverter består av 90 matverter og vikarer, 37 postkjøkken.
En matvert bestiller, tilbereder og serverer mat til sykehusets pasienter.
Som sommervikar må du kunne jobbe minimum fire uker i perioden: uke 26 t.o.m uke 33, samt ha opplæring i løpet av juni.
Arbeidstid pt. kl 07.00-15.00 med jobbing hver 2. eller 3.helg. Søker bør være minimum 18 år.
Merk søknaden om du søker sommervikar eller tilkallingsvikar.
Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Vi mener dette er avgjørende for å løse våre oppgaver på best mulig måte. Vi ønsker at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater, uavhengig bakgrunn, til å søke!Arbeidsoppgaver
- Daglig drift av postkjøkken.
- Bestille og tilberede mat til frokost, lunsj, kvelds og mellommåltider.
- Servere pasienter.
- Følge gjeldende retningslinjer for IK-mat/HACCP.
- Samarbeide med avdelingen for å kartlegge og ivareta pasientenes behov.
Kvalifikasjoner
- Ønskelig med erfaring fra jobb som matvert, fra kantine, kjøkken e.l.
- Må beherske norsk skriftlig og muntlig (tilsvarende norskprøve B1-B2).
- Må ha grunnleggende IKT-kompetanse.
Personlige egenskaper
- Utadvendt og serviceinnstilt.
- Effektiv og med evne til å håndtere flere oppgaver på samme tid.
- Selvstendig og løsningsorientert.
- God fysisk helse er en fordel da jobben innebærer å stå mye av dagen, med noen tunge løft og statiske arbeidsoppgaver.
Vi tilbyr
- Et trivelig arbeidsmiljø.
- En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift.
- Pensjonsordning, gruppeliv- og ulykkesforsikring.
- Lønn etter gjeldende avtaler.
- Opplæring vil bli gitt.
Høres dette ut som en stilling for deg? Vi gleder oss til å lese din søknad.
Om arbeidsgiveren
Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.
- Sektor: Offentlig
- Antall stillinger: 2
- Sted: Kirkeveien 166, 0450 Oslo
- Bransje: Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Annet, Kjøkken- og kantinemedarbeider, Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kjøkkenassistent, matvert, OUS, sommervikar, ekstravakt
Annonseinformasjon
- FINN-kode 395664479
- Sist endret