Restaurantsjef
Gaustablikk Fjellresort
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Ambisiøse Restaurantsjef til Norges vakreste fjelleventyr
Om Gaustablikk Fjellresort
Gaustablikk Fjellresort er et av Norges mest unike fjellresorter, idyllisk plassert ved foten av Gaustatoppen. Med enestående natur, moderne fasiliteter og en rik historie, tiltrekker vi både norske og internasjonale gjester. Vår destinasjon byr på et bredt spekter av aktiviteter – fra skikjøring om vinteren til fjellturer og andre utendørsopplevelser om sommeren.
Vi er på jakt etter en ambisiøs Restaurantsjef som skal være med på å bygge en restaurantopplevelse i verdensklasse. Med internasjonal prisvinnende kokker og en av Norges største vinkjellere trenger vi en person som kan sikre høy service og kvalitet på gulvet i restaurantene våre.
I tillegg skal Restaurantsjefen være med å bygge vårt Gausta Acadamy og videreutvikle restaurantkonseptene sammen med vår prisvinnende Executive Chef.
Dette er en unik mulighet til å være med å bygge noe magisk sammen med likesinnede eiere og øvrig ledelse.
Vi er på fjellet så det er en fordel om du liker å stå på ski og trives nær naturen, likevel så er vi bare en kort tur unna Oslo.
Øvrige oppgaver og ansvarsområder
- Sikre at restauranten drives i tråd med bedriftens konsept, målsetninger og standarder.
- Planlegge, lede og fordele daglige arbeidsoppgaver.
- Sørge for effektiv bemanning og god flyt i service.
- Følge opp renhold, HMS og internkontroll i tråd med lover og interne retningslinjer.
- Bestille varer og sikre korrekt varelager og lagerstyring.
Økonomi og resultater:
- Budsjettansvar for restauranten, inkludert omsetning, varekost, lønnskost og andre driftskostnader.
- Daglig oppfølging av nøkkeltall og tiltak for å sikre lønnsom drift.
- Gjennomføre tiltak for mersalg og optimalisering av inntjening.
- Ansvar for kasseoppgjør og økonomirutiner.
Personalansvar:
- Rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
- Personaloppfølging, inkludert medarbeidersamtaler, vaktplanlegging og trivsel.
- Skape en positiv og motiverende arbeidskultur med fokus på samspill, service og profesjonalitet.
- Sikre riktig bemanning til enhver tid basert på booking og forventet trafikk.
Gjesteopplevelse og service:
- Sikre at gjestene alltid opplever høy kvalitet på mat, drikke og service.
- Være synlig til stede i restauranten og bidra aktivt i service.
- Håndtere gjesteklager og tilbakemeldinger på en profesjonell måte.
- Jobbe kontinuerlig med å utvikle gjesteopplevelsen.
Konsept og kvalitet:
- Ivareta og videreutvikle restaurantens konsept og profil i samarbeid med ledelsen.
- Kvalitetssikre mat og drikke i samarbeid med kjøkkensjef
- Sørge for at meny, vinliste og drikkekart er oppdatert og tilpasset konseptet.
- Implementere kampanjer, sesongmenyer og spesialtilbud.
Krav til kompetanse og erfaring:
Utdanning:
- Relevant fagbrev eller høyere utdanning innen hotell/restaurant, økonomi eller ledelse er en fordel.
Erfaring:
- Minimum 3-5 års erfaring fra restaurantdrift, hvorav minst 2 år i lederrolle.
- Erfaring med personalansvar og økonomioppfølging.
- Erfaring med kvalitets- og konseptutvikling.
- God mat- og drikkekunnskap.
Egenskaper:
- Sterk serviceinnstilling og evne til å skape gode gjesteopplevelser.
- Strukturert og løsningsorientert.
- Tydelig og motiverende lederstil.
- Kommersiell forståelse og god økonomisk innsikt.
- Evne til å takle høyt tempo og hektiske perioder.
- Lagspiller som trives både operativt og administrativt.
Arbeidstid:
- Stillingen følger restaurantens åpningstider og innebærer både dag-, kvelds- og helgearbeid.
- Noe administrativt arbeid på dagtid må påregnes.
Om arbeidsgiveren
Gausta er en fremvoksende destinasjon med over 250 ansatte og en årlig omsetning på nesten 200 millioner kroner. De siste årene har destinasjonen gjennomgått betydelige investeringer, med flere på vei. Gausta omfatter Gaustablikk Fjellresort, som tilbyr 90 rom, 43 tradisjonelle hytter og 12 praktiske leiligheter, to restauranter og et spa. I tillegg forvalter Gausta utleie av over 140 hytter. Gausta Skisenter har over 45 kilometer preparerte alpinbakker fordelt på 37 ulike bakker med 13 skiheiser. Destinasjonen inkluderer også restauranten Stova, Bakeriet, Pose & Sekk Dagligvare og et bredt utvalg av aktiviteter hele året.
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Kvitåvatnvegen 372, 3660 Rjukan
- Bransje: Hotell og overnatting, Reise og turisme, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef, Service/servering
Nøkkelord
restaurantsjef, fjellresort, hotell, personalansvar, konseptutvikling
(1/2)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 395731481
- Sist endret