Clarion The Hub søker Sous Chef til bankett
Clarion Hotel The Hub
- Frist 2025-04-01
- Ansettelsesform Fast
Clarion The Hub søker Sous Chef til bankett
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, arenaer for å inspirere, utfordre, skape og dele. Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker i våre nydelige restauranter. Hotellet har mulighet til å arrangere banketter i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1110 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde er det uante muligheter for konferanser og banketter.
Clarion The Hub søker Sous Chef til bankett
Vi søker en Sous Chef til å bli med i lederteamet på kjøkkenet. Er du en dyktig kokk som er god på å kommunisere med og lede andre mennesker? Da kan dette være rollen for deg!
Som Sous Chef vil arbeidsoppgavene dine hovedsakelig være:
- Medansvar for de ansatte på kjøkkenet og ledelse av disse
- Styre og lede ditt arbeidsskift. Ansvar for bemanning på skiftet
- Være stedfortreder for Assistant Head Chef
- Involvering i utvikling av meny og konsept til enhver tid
- Følge opp kvalitet og presentasjon til enhver tid
- Matproduksjon med jevn høy kvalitet
- Følge opp IK-mat rutiner
- Bidra til å begrense svinn
- Bidra på et høyt servicenivå i tett dialog med resten av teamet
Arbeidstid vil innebære skiftarbeid både på hverdager og helg.
Hvorfor jobbe hos oss på The Hub?
Med et topp utstyrt kjøkken får du her muligheten til å utfolde din kreativitet, bidra med tanker og ideer, og ikke minst eksperimentere sammen med gode kolleger. Vi samarbeider tett med for eks bybonden i dyrking av urter og planter på vår takåker, Grow Hub. Her vil du oppleve en strukturert hverdag med trygge rammer.
Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og innovativt arbeidsmiljø med dedikerte mennesker fra over 70 forskjellige nasjonaliteter. Vi jobber kontinuerlig med utvikling på ulike områder for å nå våre mål som et team. Som ansatt får du også ta del av våre Super Kollega-fordeler med ekstra gode priser på hotell, reiser og restauranter. Med over 240 hoteller i Strawberrys portefølje, er det fantastiske utviklingsmuligheter for din videre reise.
Hvem er du?
- Du har erfaring som kokk og er vant til fokus på høy kvalitet og service i en travel hverdag. Helst har du erfaring med å lede et kjøkkenteam.
- Det er ønskelig at du har fagbrev som kokk i tillegg til relevant erfaring, men erfaring kan veie opp for fagbrev.
- Du er en dyktig kokk med god struktur og organisering av ditt arbeid.
- Du har stor lidenskap for nordiske, internasjonale og lokale råvarer.
- Du motiveres av å være i et kreativt miljø og er klar til å komme med innspill.
- Du liker å lede andre mennesker og er god på å tilpasse deg den du snakker med.
Er du gira?
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 01.04.2025
Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Moa Davaei (ingen søknader på e-post): moa.davaei@strawberry.no
Bli Sous Chef på Clarion Hotel The Hub!
Om arbeidsgiveren
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
- Sektor: Privat
- Sted: Biskop Gunnerusgt. 3, 0155 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 396295642
- Sist endret