Vi søker tilkallingsvikarer til vårt kjøkkenteam
Clarion Hotel The Hub
- Frist 2025-03-30
- Ansettelsesform Fast
Vi søker tilkallingsvikarer til vårt kjøkkenteam
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell. Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, arenaer for å inspirere, utfordre, skape og dele. Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker i våre nydelige restauranter. Hotellet har mulighet til å arrangere banketter i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum.
Har du lidenskapen og ferdighetene til å forvandle råvarer til kulinariske mesterverk?
Vi søker ekstrahjelper til vårt kjøkkenteam på hotellet med mulighet for fast ansettelse. Er du en dyktig kokk som er vant til å jobbe på et kjøkken med høyt trykk og mange gjester? Da kan dette være rollen for deg!
Hva skal du gjøre?
Som kokk på vårt hotellet vil du ha ansvar for å produsere mat av høy kvalitet i henhold til instruks og bestilling. Samt følge opp den generelle kvaliteten på arbeidet.
- Ansvar for produksjon av mat til enten frokost, lunsj eller middag/bankett
- Produsere mat i henhold til bestilling
- Overholde oppbevaring- og renholdsrutiner i avdelingen (IK-mat)
- Bidra til at mål for varekostnad blir fulgt (begrense svinn)
- Bidra kreativt til menyutvikling
- Se til at mat av høy kvalitet blir levert til rett tid
Stillingen innebærer skiftarbeid på hverdager og i helg.
Hvem er du?
Vi ser etter kokker som er vant til å jobbe i et hektisk miljø med produksjon av store volum. Din lidenskap for matlaging vil inspirere andre, og din evne til å trives i et kreativt miljø gjør deg til en verdifull bidragsyter til vårt team. Med din evne til å lede og tilpasse deg ulike situasjoner, vil du trives i vår kultur som setter fokus på høy kvalitet og service, selv i travle perioder. Det er ønskelig om du har fagbrev som kokk, men ikke et krav.
Hvorfor jobbe hos oss?
Med et topp utstyrt kjøkken får du her muligheten til å utfolde din kreativitet, bidra med tanker og ideer, og ikke minst eksperimentere sammen med gode kolleger. Vi samarbeider tett med for eks bybonden i dyrking av urter og planter på vår takåker, Grow Hub. Her vil du oppleve en strukturert hverdag med trygge rammer.
Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og innovativt arbeidsmiljø med dedikerte mennesker fra over 70 forskjellige nasjonaliteter. Vi jobber kontinuerlig med utvikling på ulike områder for å nå våre mål som et team. Som ansatt får du også ta del av våre Super Kollega-fordeler med ekstra gode priser på hotell, reiser og restauranter. Med over 240 hoteller i Strawberrys portefølje, er det fantastiske utviklingsmuligheter for din videre reise.
Kjenner du at dette er deg?
Ekstrahjelp, med mulighet for fast ansattelse
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Head Chef: moa.davaei@strawberry.no (Ingen søknader på mail)
Om arbeidsgiveren
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
- Sektor: Privat
- Sted: Biskop Gunnerusgt. 3, 0155 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon: Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 396305887
- Sist endret