Kokk/arbeidsleder
Tyrilistiftelsen
- Frist 23.3.2025
- Ansettelsesform Fast
Tyrilisenteret i Molde søker kokk/arbeidsleder
Tyrilisenteret i Molde er en nyetablert behandlingsenhet som åpnet sommeren 2022. Enheten skal etter avtale med Helse Midt-Norge RHF ha 20 døgnbehandlingsplasser for mennesker med rusmiddelavhengighet. Enheten gir tilbud til kvinner og menn i alle aldere. Enheten holder til i nybygde lokaler sentrumsnært i Bjørnstjerne Bjørnsons veg 3. Vi er rundt 25 medarbeidere ved enheten.
Tyrili jobber recovery‐orientert hvor pasientens personlige og sosiale utviklingsprosess legger rammene for tiltak. Det ligger et sterkt fokus på positiv identitet. Motivasjon og mestring vektlegges sterkt for å nå målet om å leve et selvstendig liv som en deltaker i samfunnet. Felleskap og samhandling med medpasienter og ansatte som utviklingsarena er utgangspunktet for den miljøterapeutiske rammen i våre behandlingsenheter. Alle enhetene i Tyrili har tverrfaglig kompetanse bestående av lege/psykiater, psykolog/psykologspesialist, helsefaglig‐ og sosialfaglig personell, samt fagutdannede arbeidsledere. Arbeidet organisert i tverrfaglige team rundt pasienten. Du kan lese mer om vår behandlingsmodell her: https://www.tyrili.no/behandling/
Om stillingen
Tyrilisenteret i Molde søker arbeidsleder med kokkefaglig utdannelse i en 100 % fast stilling.
Stillingen innebærer arbeidslederansvar på kjøkkenlaget på Tyrilisenteret i Molde, med hovedansvar for veiledning og opplæring knyttet til matlaging og renhold, bestilling av varer, internkontroll og planlegging av kjøkkenlagets oppgaver. Du vil være en del av et tverrfaglig behandlingsteam som jobber sammen med pasientene om problemer knyttet til rus, sosiale forhold, psykisk og fysisk helse. Tilbudet er individuelt tilrettelagt med fellesskap som ramme for behandlingen. Behandlingstilbudet har som mål å gi trening og mestring i de utfordringer som vil møte pasientene i livet etter behandlingen. Stilling som arbeidsleder - kokk innebærer i hovedsak arbeidstid på dagtid, mandag til fredag.
Kvalifikasjoner
- Kokkefaglig utdannelse og erfaring
- Ønskelig med kompetanse innen ernæring og kosthold for personer med helseutfordringer
- Gjerne erfaring innen rusbehandling og/eller psykisk helsevern
Personlige egenskaper
- Engasjement og endringsoptimisme
- Samarbeidsevne; man må trives med å jobbe i team og gjøre kollegaer gode
- God struktur og evne til å arbeide selvstendig
- Faglig og personlig trygghet
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
Vi tilbyr
- Et spennende, utfordrende og engasjerende arbeidsmiljø i stadig utvikling
- Gode rammer for kompetanseutvikling, utdanning og veiledning
- Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsvilkår
- Fellesgoder, som ferieboliger
Tiltredelse: etter avtale
Lønn: etter gjeldende tariffavtaler
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons veg 3, 6412 Molde
- Bransje: Helse og omsorg
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
Annonseinformasjon
- FINN-kode 396593817
- Sist endret