
Restaurantmedarbeider
AS Oplandske Dampskibsselskap
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Mannskap til D/S Skibladner- Kjøkkensjef / Kokker / Servitører / Forpleiningsassister
Kunne du tenke deg å jobbe om bord på verdens eldste rutegående hjuldamper? D/S Skibladner er et levende teknisk kulturminne, om bord ligger en av Norges mest eksklusive og lengstlevende restauranter, her har vi servert reisende velsmakende mat i snart 170 år. Skipet er en av Norges fremste severdigheter
Vi søker deg som er serviceinnstilt, engasjert og som vil jobbe på en helt spesiell arbeidsplass. Du må være fylt 18 år. Nødvendig opplæring og sikkerhetskurs for alle stillingene vil bli gitt av rederiet. Sesongen 2025 har oppstart siste del av mai og varer til og med 8. september. Kandidater som er tilgjengelig hele sesongen (mai-september) er ønskelig, men kandidater som har begrenset tilgjengelighet (i kombinasjon med annen turnusjobb el.) oppfordres også til å søke. Oppgi din tilgjengelighet i søknaden. Fortløpende vurdering av aktuelle kandidater.
Ledige stillinger 2025 sesongen:
KJØKKENSJEF:
Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
· Hovedansvarlig for daglig drift av bysse, og utførelse iht. krav og retningslinjer IK-Mat
· Daglig bemanning i bysse
· Mannskapsforpleining
· Innkjøp og proviantering av matvarer
· Utføre kontroll/inspeksjoner i samarbeid med eksterne instanser (eks: Mattilsynet)
· Tilberede de menyer som til enhver tid presenteres faglig korrekt og delikat
· Kontinuerlig fokus på renhold og hygiene i bysse, kjøle/frys og pantry
· Utføre oppgaver iht. fastsatte prosedyrer og risikovurderinger i SMS-systemet
KOKK:
Arbeidsoppgaver:
· Tilberedning av mat iht. krav og retningslinjer i selskapets IK-Mat
· Kontinuerlig fokus på renhold og hygiene i bysse, pantry og under tilberedning av mat, iht. gjeldende forskrifter
· Mannskapsforpleining
SERVITØR:
Arbeidsoppgaver:
· Servering og kiosksalg
· Utførelse av daglige klargjøring- og driftsprosedyrer i restauranten, herunder prosedyrer og krav i selskapets IK-Mat og IK-Alkohol
· Oppdekking, klargjøring og opprydding ved bordsetninger
· Proviantering av matvarer, kioskvarer, service, bestikk, redskaper mm., med kontinuerlig lagerbeholdning, i samarbeid med hovmester og kjøkkensjef
· Utføre oppgaver iht. fastsatte prosedyrer og risikovurderinger i SMS-systemet
· Utøve sin rolle på skipets alarminstrukser og delta i øvelser
FORPLEININGSASSISTENT:
Arbeidsoppgaver:
· Oppvask og rengjøring av service, bestikk, kjøkkenutstyr, glass etc.
· Kontinuerlig fokus på renhold og hygiene i oppvask og pantry
· Utføre oppgaver iht. fastsatte prosedyrer og risikovurderinger i SMS-systemet
· Utøve sin rolle på skipets alarminstrukser og delta i øvelser
· Assistere med proviantering av varer og utstyr
For alle stillinger kreves følgende sikkerhetskurs:
Passasjer- og krisehåndteringskurs (C&C) iht. STCW VII A-V/2
Helseerklæring for sjøfolk
Beherske skandinavisk språk flytende
Fylt 18 år innen tiltredelsesdato
Rederiet dekker passasjer- og krisehåndteringskurs og/eller helseerklæring ved behov.
Det er ønskelig med kandidater som innehar IMO 35 Sikkerhetskurs for sjøfolk på mindre skip iht. STCW II A-VI/1-1/-2/-3/-4
Husk å spesifisere i din søknad hvilken stilling du søker på!
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 10
- Sted: 2821 Gjøvik
- Bransje: Museer, gallerier og kulturminne, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Hovmester, Kjøkkensjef, Kokk
- Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord
kokk, kjøkkensjef, servitør, restaurant, forpleiningsassistent
DS Skibladner (1/10)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 397376960
- Sist endret