Sommervikar kjøkkenmedarbeider
Compass Group Norge
- Frist 30.4.2025
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Sommerjobb med mening? Bli sommervikar som kjøkkenmedarbeider ved våre Helse & Omsorg lokasjoner!
Vi søker blide og serviceorienterte sommervikarer til våre kjøkken i Helse & Omsorg sektoren i Oslo område. Vi leverer våre tjenester blant annet på disse lokasjoner:
- MediInn Hotel Oslo (Oslo sentrum)
- Ullevål Hotell
- Montebello Hotell
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kassebehandling og betjening av kunder
- Oppfølging og etterlevelse av interne HMS rutiner og IK-mat
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Yte eksepsjonelt god kundeservice
- Oppvask og renhold
Vi ønsker at du er/har:
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Genuint interessert i matfaget
- Kvalitetsbevisst
- Gode Norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Tilpasningsdyktig: evne til å jobbe i turnus - vi serverer fire måltider om dagen, 365 dager i året
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Muligheter for karriereutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen varer fra medio juni til medio august. Muligheter for ekstravakter videre.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 5
- Sted: 0154 Oslo
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
sommervikar, kjøkkenmedarbeider, mattilberedning, matfag
Annonseinformasjon
- FINN-kode 398287150
- Sist endret