Soussjef
Compass Group Norge
- Frist 6.4.2025
- Ansettelsesform Fast
Ønsker du deg en ny utfordring og Gnist i hverdagen?
Compass Group Norge har fått ansvaret for serverings- og servicetjenester på Gnist-byggene, nesten 70.000 kvadratmeter med moderne, energieffektive og fleksible kontorlokaler i Hinna Park. Dette innovative prosjektet dedikerer betydelige arealer til samarbeid, nyskapning, og bærekraftig utvikling. Forventet ferdigstillelse for byggene er januar og juni 2025.
Gnist prosjektet består av to bygg. Østbygget som vi åpnet i januar, hvor vi har en Food & Co personalrestaurant med opptil 750 gjester daglig. Vestbygget åpner sommeren 2025 og her skal det leveres en Foodcourt løsning med syv forskjellige konsepter og opptil 2250 gjester hver dag. I tillegg til dette driver vi kaffebar og et møtesenter på huset. Søk nå på stillingen som: Soussjef Vestbygget
Som soussjef vil du være med fra innflytting i Vestbygget for å sette rammene og ditt preg på mattilbudet. Her vil du ha ansvar for å bygge et ettertraktet mattilbud og en robust organisasjon sammen med kjøkkensjefen. Etter åpning vil du få i oppgave å bistå kjøkkensjefen i æ lede kjøkkenteamet i den daglige driften.
Viktigste arbeidsoppgaver og ansvar:
- Ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten
- Vare- og lagerstyring
- Tilberedning av kald og varm mat
- Etterlevelse av konseptene våre
- Kassebehandling og betjening av kunder
- Bidra til å skape trivsel på arbeidsplassen for deg, dine kollegaer og kunder
- Sørge for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester
- Stedfortreder for kjøkkensjefen ved behov
Vi ønsker at du er/har:
- Utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollega
- Yrkesfaglig utdanning innen matfaget
- Bransjeerfaring
- Innovativ med masse energi
- Genuint interessert i matfaget
- Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
- Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel
Vi tilbyr:
- En utfordrende og spennende stilling
- Gode muligheter for karrièreutvikling
- Kursing og kompetanseutvikling gjennom vårt Compass Academy
- Konkurransedyktige betingelser
- Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
Stillingen har en kjernetid fra 07 – 15, mandag til fredag, men arbeidstiden kan variere utover dette.
Stillingen har planlagt oppstart i juni og juli i år, midt i den tradisjonelle sommerferieperioden. Vi kan dessverre ikke garantere at vi kan imøtekomme ferieønsker knyttet til allerede planlagte sommerferier. Denne første sommeren i bygget blir en hektisk periode, med flere leietakere som flytter inn og prosesser som må etableres og testes før dørene åpnes for fullt i august.
Søknadsfristen er 6. april 2025 og aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende.
Om arbeidsgiveren
Compass Group er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester, som for eksempel drift av resepsjoner, renhold, concierge- og vaktmestertjenester og andre nytenkende tilleggstjenester i kontorbygg. Vi er et globalt selskap med ca. 550 000 ansatte i ca. 35 land, og en omsetning på over 340 milliarder kroner. Compass Group Norge har om lag 2800 ansatte fordelt på ca. 480 lokasjoner, og omsetter for 3 milliarder kroner.
Compass Group har et av bransjens råeste kulinariske team, som hver dag jobber for å oppfylle selskapets ambisiøse matfilosofi. Filosofien tar utgangspunkt i Compass Groups sterke posisjon som en global aktør med internasjonale impulser og et brennende lokalt engasjement.
Bærekraft spiller en essensiell rolle i Compass Group, og vi har alltid mennesket i fokus. Fysisk og mental helse, mangfold og inkludering blir høyt prioritert hos oss. Sammen med våre kunder, leverandører og lokalsamfunn samarbeider vi tett for å nå FNs bærekraftsmål. I Compass Group reduserer vi matsvinn, erstatter plast, og øker andelen plantebaserte, lokale og sesongbaserte råvarer i våre menyer.
- Sektor: Privat
- Sted: Hinna Park, 4020 Stavanger
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Mat og servering
Nøkkelord
soussjef, kjøkkensjef, matfag, lagerstyring, matsikkerhet
(1/2)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 398452207
- Sist endret