Kvalitets- og forbedringskoordinator
Ferskvarehuset AS
- Frist 02.05.2025
- Ansettelsesform Fast
Ferskvarehuset AS søker Kvalitets- og forbedringskoordinator
Ferskvarehuset er sertifisert i henhold til FSSC 22000, og kvalitetsavdelingen skal sikre at selskapet driftes i henhold til selskapets policy og rutiner for mattrygghet.
Vi har nå en stilling ledig som kvalitets- og forbedringskoordinator.
Som kvalitets- og forbedringskoordinator på Ferskvarehuset vil du jobbe operasjonelt i vår fabrikk med å sikre alle aspekter innen forbedring av mattrygghet, mattrygghetskultur, produktkvalitet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse.
I rollen vil du jobbe tett med Ferskvarehusets «Kontinuerlig forbedringsansvarlig» i produksjonen, og være ansvarlig for å etablere effektive kvalitetsprosesser og følge opp disse. Du vil overvåke og sørge for at alle aktiviteter utføres i henhold til FSSC-standarden, kvalitetsstyringsplaner, kundekrav og interne arbeidsprosesser. Videre er det ønskelig at du jobber aktivt med utvikling av nye prosessområder.
Ansvar og oppgaver:
- Initiering og gjennomføring av mattrygghets- og kvalitetsforbedrende tiltak
- Opprette og videreutvikle HACCP-planer og risikostyring i fabrikk
- Overvåke og verifisere mattrygghet, produktkvalitet og kontroller gjennom verdikjeden
- Initiere og følge opp tiltak rundt produktkvalitet for å øke kundetilfredshet
- Avviksoppfølging ved registrering, rotårsaksanalyser og verifisering av tiltak
- Verifisere kvalitetssystemets funksjon i virksomheten, herunder interne revisjoner
- Bidra til kontinuerlig drift av fabrikkens interne laboratorium
- Dokumentere erfaringer, utfordre etablert praksis og bidra til kontinuerlig forbedring
- Stillingen vil følge opp kvalitet og mattrygghetsarbeidet i det nye prosjektet til Coop Norge Industri, angående helautomatisk vertikal dyrking av salat.
- Stillingen går inn i turnus med lørdagsarbeid i laboratorium, da Ferskvarehuset driver døgnkontinuerlig produksjon store deler av året.
Ønsket bakgrunn:
- 5 – 7 års relevant erfaring
- Høyere utdanning innen matteknologi eller kjemi/prosessfag
- Teamorientert og samtidig selvstendig
- Deltatt i prosjekt – og forbedringsarbeid tidligere
- Proaktiv og ansvarsfull
- Nøyaktig og strukturert
- Flytende norsk og engelsk (både muntlig og skriftlig)
Personlig egenskaper
- Initiativrik med høy gjennomføringsevne.
- God på samarbeid, skape entusiasme og motivasjon.
- Trygg på seg selv, med evne til å bygge sterke relasjoner.
- Evne til å kombinere operative oppgaver med strategisk tenking.
Stillingen rapporterer til Kvalitetssjef.
Vi tilbyr:
- Stilling i et ungt selskap i vekst innenfor norsk dagligvares viktigste vareområde, Frukt og Grønt
- En hektisk og morsom hverdag
- Konkurransedyktige lønn, pensjon og forsikring
- Stor organisasjon med mange muligheter for videre utvikling
- Ordnede arbeidsforhold
- Kantine, treningsrom, personalbutikk og medarbeiderrabatt i Coop sine butikker.
- Et internasjonalt arbeidsmiljø og spennende læringsmiljø
Det gjennomføres bakgrunnssjekk på alle søkere i samarbeid med Coop Norge SA sin partner for rekruttering.
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: 2067 Jessheim
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Kvalitetssikring
Nøkkelord
Kvalitet, Mattrygghet, Coop, Produksjon
Annonseinformasjon
- FINN-kode 398866725
- Sist endret