Bildegalleri
Or har en viktig plass i vestnorsk mattradisjon som smaksgiver og konserveringsmiddel i kjøtt og fisk.
(1/1)
Ved av or - til røyking av kjøtt og fisk
Beskrivelse av varen
Tilstand: Helt ny - Uåpnet/med lapp
Spesialsortert oreved - perfekt til røyking av kjøtt og fisk. Med rødfargen - naturlig nitritt - som er så ettertraktet til konservering av mat.
Har sortert ut de beste kubbene til røykeved. Rause vedskier med lav barkandel, kløyvd med tanke på lang ulmetid i røykhus/ røykovn. Veden er nykløyvd og rå - og perfekt til røyking nå. Dersom den tørker må man fukte den godt før bruk. Slik oppnår man mye og langvarig røyk som gir den nydelige smaken til tradisjonsmat.
Har 5 sekker nå, men kan levere mer på bestilling - også andre treslag. Pris pr 40 liters sekk.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Brukerprofil
Privat selger
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 27.3.2025 kl. 21:23 ・ FINN-kode: 399413166