
Assisterende kjøkkensjef
Hurtigruten
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Assisterende kjøkkensjef
Vi søker nå assisterende kjøkkensjef med interesse for gode, lokale råvarer og ønske om å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway's coastal kitchen til et våre skip.
Vi håper du vil være med på å skape mat laget av norske lokale produsenter langs kysten, der bærekraft, dyrevelferd, unike produkter og de gode historiene har fokus. For Hurtigruten er hele verdikjeden viktig.
I 130 år har vi jobbet for å gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser og tilby de vi jobber sammen med et spennende og givende arbeidsmiljø.
Vil du være med på å skape opplevelsesreiser i verdensklasse? Evner du å drive teamet gjennom endring og utvikling? Er du sulten på nye utfordringer i et selskap med høye ambisjoner og full fart fremover?
Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?
Arbeidsoppgaverassisterende kjøkkensjef
Ass. kjøkkensjef sine arbeidsoppgaver og ansvar skal inkludere, men er ikke begrenset til:
Ansvarshavende for den daglige drift og produksjon av henholdsvis koldt- og varmtkjøkken
Ansvarlig for oppfølging av frokost, lunsj og kveldsbuffet, samt maten i messa
Ansvarlig for at mat tilberedes etter oppsatte menyer/informasjon fra kjøkkensjef og i samarbeid med denne sørge for at uttak/forbruk av proviant samsvarer med passasjertallet
I samarbeid med kjøkkensjef sørge for utvikling av eksisterende produkt og rutiner
Effektiv og økonomisk utnyttelse av tilgjengelige ressurser
Medansvarlig for proviantrom og et forsvarlig renhold
Medvirke til opplæring av byssepersonell
Informere nærmeste leder om avvik, slik at dette kan håndteres av ansvarlige
Ansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyrings-systemer, herunder IK-Mat rutiner, blir fulgt opp innenfor sitt ansvarsområde
Annet forefallende arbeid i hotelldepartementet etter ordre fra kjøkkensjef og hotellsjef
Under driftsavbrudd skal ass. kjøkkensjef delta i forefallende arbeid
Ass. kjøkkensjef pålegges å følge de prosedyrer, rutiner og instrukser som er utarbeidet for stillingen
Kvalifikasjoner
Fagbrev som kokk
Relevant arbeidserfaring
Må kunne snakke flytende norsk og engelsk
Ønskelig med god kjennskap til HACCP
Ønskelig med medisinsk førstehjelpskurs
Personlig egnethet vil bli vektlagt
Personlige egenskaper
Du er kvalitetsbevisst
Du har høyt fokus på sikkerhet
Du er en trygg leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere
Du er omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel
Du har kontroll på detaljene, samtidig som du evner å se de store linjene
Du liker å jobbe i team
Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig, og er ansvarsfull og beslutningsdyktig
Vi tilbyr
En spennende fremtid preget av nysatsinger og stort driv
En utfordrende stilling, der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer
Lønn i henhold til tariff
Søkere vil bli vurdert for hele vår flåte og søknader behandles fortløpende.
Vil du vite mer om vårt anerkjente matkonsept Norway's Coastal Kitchen? Klikk her:
Cooking with Culinary Ambassadors - YouTube
Om arbeidsgiveren
Vi har en legendarisk tilstedeværelse i hjertet og sjelen til norskekysten, og har seilt "Verdens vakreste reise" i over 130 år. Gjennom våre seilinger reiser våre gjester ikke bare Norge, de lever det legendariske landskapet, kulturen og maten.
Ombord hos oss er lokale nordmenn, som reiser med oss enten på ferie eller for å besøke venner og familie langs kysten, og internasjonale reisende som kommer for fjordene, fjellene og skjærgårdene Norge er så kjent for, så vel som det spektakulære nordlyset.
Vår ambisjon er å skape hjertevarme historier som treffer vårt publikum, som skildrer skjønnheten og kulturen i Norge, og menneskene som bor, jobber og besøker denne spesielle delen av verden.
- Nettverk: Facebook, LinkedIn
- Sektor: Privat
- Sted: 0150 Oslo
- Bransje: Reise og turisme
- Stillingsfunksjon: Kjøkken- og kantinemedarbeider, Kokk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 399476682
- Sist endret