Kokk
Stange kommune
- Frist 13.04.2025
- Ansettelsesform Fast
Kokk
Er du en fleksibel og serviceinnstilt kokk på jakt etter nye utfordringer? Da håper vi at du vil fatte interesse for denne utlysningen. Vi har to 100% stillinger ledig ved vårt produksjonskjøkken.
Vårt produksjonskjøkken ligger sentralt på Stange. Hele enheten har ca. 19 årsverk fordelt på ledelse, produksjonskjøkken, to mottakskjøkken med kantiner, to ordinære kantiner og matombringing/distribusjon. Produksjonskjøkkenet leverer mat til kommunens institusjoner og hjemmeboende. Maten produseres etter kok/kjøl-metoden. Produksjonskjøkkenet lager maten i stor grad fra bunnen. Vi ønsker at våre nye medarbeider brenner for matfaget og kan samarbeide godt med kollegaer på kjøkkenet, ledelsen og fagarbeidere innen helse.
Gode matopplevelser er viktig for alle. Produksjonskjøkkenet har et godt samarbeid med samarbeidspartnere og frivillige organisasjoner, for å lykkes med god hverdagsmat til de som av ulike årsaker ikke kan lage sin egen mat. Kjøkkenet bidrar også med mat til temamiddager/restaurantmiddager ved helse- og omsorgssenteret på Stange. Matglede og god matomsorg er viktig. Produksjonskjøkkenets ledelse jobber bredt for å øke rekrutteringen til faget og tilbyr lærlingeplass. I tillegg jobbes det med skoler, Nav og arbeidsinkluderingsbedrifter om ulike praksisplasser.
Hvis du er interessert i å se hvordan en dag på kjøkkenet kan se ut, se video her.
Arbeidsoppgaver
- Varemottak, produksjon og pakking av varm og kald mat
- Produksjon av spesialkost og dietter
- Renhold etter kjøkkenets renholdsplan og etterlevelse av gjeldende HACCP-IK-mat system
- Andre oppgaver som naturlig ligger til kjøkkendrift
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som institusjonskokk/ernæringskokk eller kokk
- Ønskelig med relevant erfaring fra kok/kjøl-produksjon/storkjøkken, og spesielt diettproduksjon
- Forståelse for at digitale styringsverktøy er viktig i en kompleks kjøkkendrift
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Personlige egenskaper
- Du er ansvarsbevisst og evner å se helheten i driften
- Du ser at styringssystemer er viktig i komplekse kjøkkenorganisasjoner, og du er faglig trygg.
- Du bidrar til et godt arbeidsmiljø og tåler arbeidsdager med varierende belastning
- Du kommuniserer godt med kollegaer, ledere og andre yrkesgrupper du skal samhandle med og respekterer ulikheter med din raushet.
Vi tilbyr
- Ryddig arbeidstid og for tiden er det mandag-fredag i tidsrommet 07:30-15:00, med fri i helger og på helligdager
- Lønn etter tariff og pensjonsordning etter kommunale vilkår
- Et kompetent fagmiljø i et storkjøkken som ønsker å være av de beste i bransjen
- En arbeidsplass med variasjon i alders- og kjønnssammensetning
- Muligheter for kurs og faglig påfyll og sosiale møtepunkter utenfor jobb
Om arbeidsgiveren
Stange kommune har over 1500 ansatte, og er den største arbeidsplassen i Stange. Som arbeidstaker hos oss kan du bidra til vekst og utvikling og bli del av et stort fagmiljø med kolleger fra mange ulike yrkesbakgrunner.
Våre verdier er åpenhet, trygghet og mangfold.
Stange er inngangsporten til Innlandet. I en tid hvor urbanisering er et av samfunnets tydeligste trekk, er beliggenheten til Stange kommune veldig sentral – en grønn lunge i et urbaniserende område. Med hyppige togavganger er det mange som pendler fra Oslo og kombinerer det med hjemmekontor. Videre utbygging av jernbanen vil redusere reisetiden og øke antall togavganger ytterligere.
Det handler om p u s t e r o m - å gi folk rom til å være tro mot seg selv og nok plass for å strekke seg mot målene sine.
Les mer om Stange kommune på våre hjemmesider og følg oss gjerne på Facebook og LinkedIn.
- Sektor: Offentlig
- Antall stillinger: 2
- Sted: Dr. Thorshaugs veg 25, 2335 Stange
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Kokk
- Arbeidsspråk: Norsk
Annonseinformasjon
- FINN-kode 399787799
- Sist endret