![Kjøtt fra utegris Høsten 2024](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2022/9/vertical-0/04/1/271/832/761_1564958208.jpg)
Bildegalleri
Utegris
Beskrivelse av varen
Hei
Vi tar nå imot bestillinger på kjøtt av skogsgriser for høsten 2024. De blir etter planen slaktet første uken i November. Våre griser er økologiske og går ute hele sesongen. Her har de et område på 200 daa. (200.000m2) med hogstflater, beitemark og skog. De tilgang på badedammer, bekker og et stort hus fylt med halm. Grisene er med i helsegrisprogrammet og velferdsgrisprogrammet, med blant annet dyrlegebesøk og inspeksjon. Grisene blir slaktet på godkjent slakteri og kjøttet er kontrollert og godkjent av mattilsynet. Kjøttet kan leveres på strekningen Dal-Eidsvoll-Hamar-Brumunddal-Moelv-Biri-Gjøvik. Vi er ganske fleksible.
Gården ligger i Vardal, 15 minutter unna Gjøvik sentrum, og grisene går slikt til at en kan komme på besøk og følge med på dem gjennom hele sesongen.
Vi selger hele og halve griser. Vekten på en halv gris er ca. 40-55 kg. Kjøttet kommer ferdig oppdelt og er klart til bruk eller frysing.
I prisen er standard oppdeling som følge:
Indrefilet
Skinke og bog delt i steker eller hel skinke.
Sideflesk
Ribbe med knekte ben og rutet svor,
Kam/nakke svores og deles til koteletter,
Kløyvde syltelabber
Knoke sages i to
Mørbrad. Egner seg spesielt godt til biffer eller stek.
Noe avskjær, som egner seg godt i gryter, på pizza og i supper.
Svor og avskjær som egner seg til sylte mm.
Litt kraftbein
Skinke kan leveres hel for speking.
Vi kan også levere hel gris (kløyvd» eller grovdelt gris (Større stykker og blant annet hel nakke og skinker.)
Prisen pr. kg. er 119 kr. og forutsetter bindende bestilling.
Bestill gjennom finn, eller ring eller send en melding til: 90989537
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 6.7.2024, 07:19 ・ FINN-kode: 167374716