Bildegalleri
Helsedrikker - lages på private oppdrag - med lang holdbarhet!
Beskrivelse av varen
JEG TAR OPPDRAG MED VINLEGGING FORDI JEG SER AT MANGE VIL HA VINER UTEN KJEMISKE E-STOFFER SÅ DE UNNGÅR VONDT I HODET OG MAGEN. JEG KAN DERFOR LEGGE VINER OG LIKER Å LEGGE PÅ 5 LITERS KANNER. HVOR MANGE 5 LITERS KANNER DU VIL HA PRODUSERT BESTEMMER DU SELV MEN DET ER KLOKT Å HA FOREDLEDE BÆR OG FRUKTER FOR ET ÅR SÅ KAN DU DOSERE DAGLIG FORBRUK OG FÅ I DEG DE VIKTIGSTE ANTIOKSIDANTENE:
Jeg har visse råvarer som jeg anbefaler og husk at dette er råvarer fra godkjent norsk varehandel. Kan hende du har bær og frukt i hagen du vil foredlge til vin og det kan jeg også bruke selv om det er noe mer arbeide men det må være frukt og bær som er egnet til vinlegging. Vil man bare lage syltetøy eller gele av det så finner jeg oppskrifter og bruker de men syltetøy holder ikke lenge i kjøleskapet. Tar fortrinnsvis oppdrag innen Oslo, Bærum, Asker, Drammen og vi kan vel ta med omegn. Tar betalt for oppdraget og råvarer pluss kanner/utstyr og inkl kjøring. Mange lager vin men få kan det ordentlig. Vinlegging er et eget fag og egentlig en kunst. Har lest mange oppskrifter på hvordan man lager vin men det er ofte mangelfuilt og misvisende/villedende. De store og små vinhusende i Europa lever av faget sitt og har nok ikke vært villig til å dele kunnskapen og ferdighetene sine. Da har det blitt til at kjemikere har kommet på banen for å hjelpe folk men kjemikere er ikke gode nok i dette faget da de hovedsaklig er opptatt at satsen skal he det ideelle innholdet for gjæren men hva det smaker og lukter er et helt annet kapittel i vinleggingen og dette kapittelet er også særdeles viktig. Følger man kjemikere så kan det være at det vil gjære men det ferdige resultatet kan bli svært illuktende og smake forferdelig. Byr du dine venner og bekjente eller andre gjester på slik drikke så kan det bli ganske tynt i rekkene og det er jo ikke bra i det hele tatt. At norske, svenske og danske bær og frukter i skog og hage skal bli foredlet slik at deres beste medisinske og aromatiske egenskaper samt smaksopplevelsen blir mest mulig ivaretatt bør være det man strekker seg etter.
La meg få foredle råvarene som gir de beste foredlede produktene så tror jeg du vil få størst glede av bærene og fruktene det er snakk om i denne sammenheng.
Så lenge du har litt plass (et skap eller lignende) til foredling så kan jeg foredle fruktene og bærene for deg. Jeg produserer vin på 5 liters kanner. Disse tar ikke mye plass og er lett å plassere samt løfte. Egen avtale om å sende pr post kan gjøres men da blir man først med i Foredlingsklubben og medlemskap er gratis. Kontakt meg her på finn så finner vi beste løsning.
Kontakt meg her på finn så vil jeg kunne avtale nærmere om foredlingsoppdraget og husk at foredlingsprosessen trenger ikke ta lenger tid enn 1 måned når jeg utfører det.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 31.10.2024, 11:59 ・ FINN-kode: 177230314