Bildegalleri
Gyldendals store kokebok, redaktør Ingrid Espelid
Beskrivelse av varen
Heftet bok Gyldendal 2004 - 765 sider meget pen bok sender gjerne kr 78 i frakt og pakking
Gyldendals store kokebok er spekket med nyttig informasjon om tilberedning av råvarene, samt koking av kraft, åpning av østers eller rensing av hummer. Dessuten finner du en oversikt over gode drinker og cocktails du kan by på. Skal du nøye deg med én kokebok er Gyldendals store kokebok derfor et utmerket utgangspunkt.
"Oppskriftene er varierte og tilpasset tiden." Dagbladets matbilag 18.02.2004
Dette er et fantastisk oppslagsverk, hvor trinn for trinn-illustrasjoner viser deg hvordan du går frem og oppskriftene oppgir antatt tidsbruk. Tabeller og tegninger viser ulike tilberedningstider og -metoder, rensing og filetering av fisk, og alt om ulike typer kjøtt.
Her er mer enn 1000 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fjernere himmelstrøk
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 2.9.2024, 20:34 ・ FINN-kode: 189951265
Mer fra selgeren
Vis alle (862)Mer som dette
150 kr
Alfred Høsl Elektro installasjon Teknologisk forlag 1975 innb.m.omslag
32 435 kr
Betalt plassering