100 kr
![ORDLISTE. Norsk - Polsk.](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2024/5/vertical-0/05/1/309/961/901_ae7ce806-a614-4be7-9737-bed10d1ab4e3.jpg)
Boken er pen som ny. Ingen skader eller slitasje.
Hentes på Olaf Ryes plass på Grünerløkka eller sendes med finn Fiks ferdig.
OMTALE
Kokkenes hemmelige TIPS - Mesternes egne OPPSKRIFTER - Ekspertenes RÅD - Få ny INSPIRASJON.
I etterkant av tv-serien MasterChef kommer nå kokeboken der du selv kan lære å bli dyktigere på kjøkkenet. Ledet av dommerpanelet i serien, samt vinneren av konkurransen vil man få råd og oppskrifter som kan hjelpe deg til å bli en MasterChef! Boka er gjennomillustrert med matbilder av Nordens ledende matfotograf Ingvar Eriksson - samt reportasjefoto av Sigurd Fandango, som har fulgt amatørkokkenes vei fra audition helt til den prestisjefylte finalen hjemme hos selveste Paul Bocuse i Lyon.
Forfatter:
Eyvind Hellstrøm, Tom Victor Gausdal, Jan Vardøen, Henriette Myhre Hagelund, Ingvar Eriksson, Sigurd Fandango
ISBN: 9788275474078
Forlag: Forlaget Press
Innbinding: Innbundet
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 7.5.2024, 08:10 ・ FINN-kode: 310125854