Bildegalleri
Wenche Frølich; Knallgode brød. + div. andre bøker
Beskrivelse av varen
- Wenche Frölich; Brød. Utg. 1999. 143 sider. Illustrert. Meget pent eks. m/omslag. Kr 50,-.
Omtale: I denne boken får du vite hvordan du baker ciabatta, pita-brød, briocher, croissanter, grissini, broa og andre nye brødsorter. Men det er også oppskrifter på tradisjonelle norske brød bakt etter gamle baketeknikker som skålding og surdeig. Her er også forslag til hvordan brødet kan spises med pålegg og tilbehør.
- Wenche Frølich; Knallgode brød. Utg. 2010. 176 sider. Illustrert. Meget pent eks. Kr 120,-
Omtale: Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. Det er kjærlighet, omsorg, liv og kultur. Ingenting skaper en så innbydende og varm stemning som duften av nybakt brød. Det er vanskelig å vente med å smake til brødet har kjølnet. Brød er sunt, proppfullt av næringsstoffer. Det er vel derfor brød alltid har vært en viktig del av kostholdet i hele verden. Brød passer til alle typer mat, mangfoldet er ubegrenset. Wenche Frølich kjenner kornets indre hemmeligheter ettersom hun har forsket på mel og brød i mange år. I denne boken deler hun sine kunnskaper både når det gjelder råvarer og bakemetoder. Derfor er det lett for alle å lykkes med hennes oppskrifter som omfatter alt fra tradisjonelle til nyere brødtyper. Slå deg løs ved kjøkkenbenken og kna deg til nye høyder! Nyt duft og smak av brød, en av verdens eldste matvare.
- Marit Hovland; Bakeland. Norsk natur på sitt søteste. Utg. 2016. 200 sider. Illustrert. Meget pent eks. Kr 120,-.
Omtale: Bli med på en søt reise til Bakeland! Vakre naturbilder knyttet opp mot bakeoppskrifter setter deg i god stemning og inspirerer til kreativitet. Her er 50 fristende oppskrifter på ulike bakverk som ostekake, makroner, gulrotkake, sjokoladekake, nøttekake, marengs og kokoskake. Hver oppskrift har en tilknytning til naturen, for eksempel muffins pyntet med snøkrystaller av melisglasur, kanelsnurrkjeks med sjokoladekant inspirert av årringer, pepperkaker formet som kongler, løvtynne lønnebladkjeks og boller med kandiserte roser.
- Tarje Haakstad og Panos Konstantinidis; Burgerboka. Fleksibind. Utg. 2015. 159 sider. Illustrert. Meget pent eks. Kr 50,-
Omtale: Få matretter har en mer ikonisk status enn hamburgeren. I Burgerboka presenter teamet på Døgnvill Bar & Burger sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips. Her finner du klassiske og nyere burgeroppskrifter, i tillegg til oppskrifter på kylling-, lam- og vegetarburgere. Du finner selvsagt også oppskrifter på det beste tilbehøret, sausene, brødet, dessertene, samt kanskje verdens beste milkshaker. Burgerboka er laget for alle som vil lære å lage knallgode burgere.
NB: Sender ikke eller avtaler henting for beløp under kr 100.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 22.8.2024, 07:16 ・ FINN-kode: 357432569