50 kr
![jørgen b.lysholm aquavit etikett](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2023/3/vertical-0/13/1/294/725/761_1269339947.jpg)
Tilstand: Som ny – Ikke synlig brukt
Kva er tradisjonsmat, og kven lagar dette no for tida? Korleis står det til med måltidet - er det framleis det naturlege samlingspunktet i familien? Desse og fleire spørsmål hadde forfattar Heidi Eikremsvik i bakhovudet då ho besøkte matelskarar i åtte kommunar i Sunnhordland. I boka møter du kvinner og menn som gjerne deler oppskriftene og triksa sine med deg. Forfattaren har reist rundt i bygdene og snakka med dei som praktiserar lokal matkultur. Det vere seg heime på kjøkkenet, i misjonsforeininga, på sjukehuskjøkkenet, undervisningsrommet på barneskulen eller på kokkelina i den vidaregåande skulen. Heidi Eikremsvik er journalist og forfattar og kjem frå øya Sula ved Ålesund. Eikremsvik bur på Stord, og har frå før skrive boka "Fyrfolk", som kom i 2006 på Selja forlag.
1. Utgave fra 2011, 232 sider.
Boken er ubrukt og som ny.
Kan sendes mot porto.
Austevoll, Stord, Sveio, Bjørnafjorden, Haugesund, Vestlandet
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 4.7.2024, 18:23 ・ FINN-kode: 359672141