Bildegalleri
Ooni Karu 12, ny og uåpnet pizzaovn.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Helt ny – Uåpnet/med lapp
Helt ny Ooni Karu 12 selges.
Ligger i eska den kom i enda.
Vi bruker en tilsvarende Ooni Karu selv, hvor vi spesielt liker vedfyringen og hva den bidrar med når vi lager pizza.
Ooni Karu 12 er en ved/kullfyrt/pellets pizzaovn med mulighet for å montere gassbrenner.
Karu 12 har vedkammer bakerst i ovnen og all påfylling av brennstoff gjøres utenfra.
Karu 12 pizzaovn fra Ooni er en liten og lett pizzaovn som fyres med ved, og veier ca 12,5 kg.
Vedkammer for fyring er plassert bakerst i ovnen, og vedfylling gjøres fra utsiden. Hvis det ikke passer å fyre med ved, kan du enkelt sette inn en gassbrenner for å gjøre ovnen enda mer brukervennlig.
Ovnen er klar til bruk på ca. 15 minutter.
Karu 12 får en temperatur opp mot 500 grader i løpet av 10-15 minutter.
Da stekes en Napolitansk pizza på kun 90 sekunder, hvor en må sørge for at pizza roteres underveis.
Vedlengde 10-15cm.
15 cm lange vedkubber er ideelle, men du kan også kombinere ved med kull for en jevn og stabil varme.
Ovnen kan brukes til mer enn bare pizza; den er utmerket til å steke kjøtt, fisk og grønnsaker i støpejernspanner, samt bake pitabrød og annen småbakst. Med Ooni støpejernspanner kan man steke kjøtt, fisk grønnsaker etc. og steke mindre bakverk som naan, pita etc.
Pizzasteinen har en bredde på 30 cm.
Ooni Karu 12 har et tøft uttrykk i rustfritt stål og synlige nagler i skjøtene.
Den har god isolasjon i både kropp og dør, sammen med en 15 mm tykk bakestein, noe som gir den perfekte varmen for pizzasteking.
Stekeareal 30x30 cm
1,5 cm tykk bakestein i Coorderit.
Porøs stein som absorberer og bevarer varme.
Gassbrenner kan kjøpes separat
Egenskaper
Bredden på bakesteinen er 12", dvs 30 cm.
Brenselskammeret er bakerst i ovnen og ved/kull fylles på gjennom en luke bak på ovnen. Se bilder.
Praktisk bruk:
Pizzaen må roteres underveis i stekingen for å få et jevnt stekeresultat. Dette gjøres med en pizzaspade i metall; enten ved å ta pizzaen ut på spaden og snu den med fingrene før den legges tilbake, eller ved bruk av en Turning Peel og rotere pizzaen mens den er inne i ovnen.
Vedlikehold:
Bruk alltid beskyttelsestrekk når ovnen ikke er i bruk. Det bevarer ovnen i lang tid.
Ooni Karu 12 og Ooni Koda 12 er begge gode valg for de som ønsker å lage pizza hjemme. Karu 12 er tyngre og større i størrelse, noe som gjør den mer egnet for større selskaper. Den har flere ovnstyper å velge mellom, mens Koda 12 er lettere og mer kompakt med kun én ovntype. Karu 12 kan bruke tre, pellets, gass og kull som brensel, mens Koda 12 kun kan bruke gass.
Kjekk pizzaovn som kan dras med på hyttetur/telttur.
Ooni Karu 12 er en ved/kull/pellets/gassfyrt Pizzaovn som veier ca. 12,5 kg.
Det gjør den enkel å ta med dit du ønsker å lage pizzafest.
Sender med Fiks ferdig. Komplett eske veier like under 19 kg.
Kan leveres mot et frakttillegg i Stavanger og omegn.
Selges gunstig, vil vurdere bud.
Nypris 3795 kr. Sammenlikn gjerne med prisjakt.no
Her sparer du over 1000 kr.
Trekk for å beskytte og bære den, kan fås kjøpt med for 300kr. Ny/Uåpnet. Nypris dette trekket 619 kr.
Jeg fant gassbrenner på nett til denne, til svært gunstig pris. :-)
Gassbrenner (ekstrautstyr, kjøpes separat) kan monteres ved å fjerne vedkammeret i ovnen og hekte gassbrenneren på to medfølgende skruer.
#Ooni Koda
#Ooni Karu
#Pizzaovn
#Pizza
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 5.7.2024, 20:01 ・ FINN-kode: 360075239