200 kr
![Smittevern i helsetjenesten, pensumbok til bachelor i sykepleie](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2024/1/vertical-0/13/9/335/953/299_2020878727.jpg)
Tilstand: Som ny – Ikke synlig brukt
Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker. Fermentering er naturens egen måte å konservere mat og drikke på, og også den beste metoden for å sikre en sunn tarmflora og god helse.
Norges guru på området, Gry Hammer, byr i denne boka på over 100 spennende og næringsrike oppskrifter som gir hele familien herlige smaksopplevelser, masse energi, god fordøyelse og sterkere immunforsvar.
Gry Hammer frister med sunne, enkle og smakfulle oppskrifter på blant annet surdeigsbrød, is, vafler, appelsinmarmelade, ketsjup, kombucha-te og yoghurt. Forfatteren bruker rene, ubearbeidede råvarer og beskriver på enkel måte hvordan man tilbereder alt fra bunnen av. Hun gir deg også en grundig innføring i hva fermentering er, forklarer de ulike gjæringsprosesser som er i sving, og hvorfor denne metoden er så helsebringende.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 16.7.2024, 06:41 ・ FINN-kode: 361407632
Betalt plassering