Bildegalleri
Storfekjøtt fra A til Å - Wennergren-Cappelen 1994
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Innbundet meget pen, stor bok - 144 sider sender gjerne
Boken inneholder alt som er verdt å vite om torfekjøtt.
Oppslagsdelen redegjør for de kjøttraser og kombinasjonsraser som er vanligst i norg, foring og oppdrett, ulike oppdelingsmetoder og styrkningsdeler. Det gis informasjon om kvalitetsvurdering, markedsføring og lagring.
Oppskriften er mesterkokken Eckart Witzigmanns egne, slik han tilbereder dem på restaurant "Aubergine" i München. Ved siden av trin-for-trinn-forklaring i tekst og bilder, gir han en grundig innføring i hvordan de forskjellige kjøttstykkene skal behandles og velger dn ilberedningsmetode som yter hvert enkelt stykke mest rettferdighet - fra den perfekt stekte biff til kokt storfekjøtt i ulike varianterr.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 10.11.2024, 07:45 ・ FINN-kode: 369616756