Bildegalleri
Bøker om mat, alkohol og meieri
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
50 kr:
-"God mat", 1951. Tilstand: Synlig brukt.
-"Salater. Mitt kjøkken" av Olsson, Brita. Asta Östenius (red.). Norsk utgave ved Tove Skjeltorp. Red.: Asta Östenius, 1986. Tilstand: Pent brukt
- "Berus Eder" av Odd Børretzen, 1999. Tilstand: Pent brukt
100 kr:
-"Matlære", Inga Høst, 1962. Tilstand: Synlig brukt
-"Fra seterdrift til storindustri". Tilstand: Pent brukt
150 kr:
- "Jarlsbergosten, historie og utvikling" av Roger K. Abrahamsen, Odd Byre, Kjell Steinsholt,
Arne Henrik Strand. 2006. Tilstand: Pent brukt
Om "Jarlsbergosten, historie og utvikling": Jarlsbergosten er blitt en suksess over store deler av verden. Den er anerkjent for sin spesielle smak og er ansett som en høykvalitetsost. Jarlsbergosten ble utviklet ved Meieriinstituttet på Norges landbrukshøgskole i en tiårsperiode fra 1956. Et stort team av meieriforskere og teknisk personale, under ledelse av professor i meieriteknologi Ole Martin Ystgaard, gjennomførte den omfattende forskningen som skapte osten. Jarlsbergosten er en suksess både nasjonalt og internasjonalt på grunn av hullsetningen og den særegne smaken. Den er TINEs viktigste eksportartikkel. På det internasjonale markedet vurderes den som en eksklusiv ost og selges til høy pris. Her er historien om osten, menneskene som bidro, forskningen som ble gjennomført og bakgrunnen for navnet. Historien om Jarlsbergosten viser at samarbeid mellom forskning og industri kan gi et svært vellykket resultat. Boka har både norsk og engelsk tekst. Er mest interessant for folk med tilknytning til osteproduksjon eller forskning.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 28.9.2024, 15:20 ・ FINN-kode: 370756014
Mer fra selgeren
Vis alle (6)Mer som dette
10 560 kr
Betalt plassering