Bildegalleri
(1/2)
BRØDSKJÆREMASKIN FRA WERO
Til salgs18 295 kr
Beskrivelse
Bord brødskjæremaskin.
Vi har en rekke modeller for brødskjæring.
Ta kontakt med oss i dag for ditt behov.
Spesifikasjoner:
- Utvendig mål: 65x65x70 cm
- Effekt: 0,3 kw/ 1 fas
- Vekt: 110 kg.
- Tykkelse på brødskive: 10, 13, 16 mm
- Brød i timen: 400 stk.
- Farger: Sort, Rød, Hvit
- Bord kommer i tillegg
Vi har en rekke modeller for brødskjæring.
Ta kontakt med oss i dag for ditt behov.
Spesifikasjoner:
- Utvendig mål: 65x65x70 cm
- Effekt: 0,3 kw/ 1 fas
- Vekt: 110 kg.
- Tykkelse på brødskive: 10, 13, 16 mm
- Brød i timen: 400 stk.
- Farger: Sort, Rød, Hvit
- Bord kommer i tillegg
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
ÅPNINGSTIDER:
MAN-FRE 09-16
LØR: STENGT
RING ELLER TA KONTAKT PÅ VÅR MAIL FOR YTERLIGE SPØRSMÅL
--------------------------------------------------------------------------
NYHET! Prosjektering * Design * Leasing * Service
Wero as er et firma som selger storkjøkken utstyr til proffene.
Vi har alt av utstyr til barer, restauranter, hoteller, kiosker, bensinstasjoner, dagligvare etc.
Vi har egenprodusert slush, is i pulver som er lett å blande for et perfekt resultat.
Vi har varemerke slush-njoy.no som er et egenprodusert konsept.
Ta kontakt i dag for å få et super tilbud ved kjøp av slush for sesongen.
MAN-FRE 09-16
LØR: STENGT
RING ELLER TA KONTAKT PÅ VÅR MAIL FOR YTERLIGE SPØRSMÅL
--------------------------------------------------------------------------
NYHET! Prosjektering * Design * Leasing * Service
Wero as er et firma som selger storkjøkken utstyr til proffene.
Vi har alt av utstyr til barer, restauranter, hoteller, kiosker, bensinstasjoner, dagligvare etc.
Vi har egenprodusert slush, is i pulver som er lett å blande for et perfekt resultat.
Vi har varemerke slush-njoy.no som er et egenprodusert konsept.
Ta kontakt i dag for å få et super tilbud ved kjøp av slush for sesongen.
Beliggenhet
FINN-kode | 114472346 |
---|---|
Sist endret | 19.2.2018 kl. 21:04 |