Bildegalleri
(1/11)
Kamado Proff II kullgrill ISOLERT 24 tommer
Til salgs9 900 kr
Beskrivelse
24 tommer
Utvendig diameter på kroppen: 61 cm
Diameter på grillrist: 51 cm
Vekt: 125 kg
Mulige farger: Sort/Blå/Rød/Matt svart
Toppventil som er tett som forhindrer regn inn selv med helt åpen ventil.
3M glassfiberpakning som tetter mye bedre, og holder seg bedre.
Hva er inkludert i grillen:
1. Enkel 304 rist i rustfritt stål.
2. Mykt dempende hengselsystem
3. 3M glassfiberpakning (langt bedre enn
filt pakning, tetter bedre)
4. Delt brannkammer
5. Pizzastein
6. Gripetang
7. Askeskrape
Har også andre typer Kamado:
Kamado Proff som er fra SAMME fabrikk som Kamado Sumo, Kamado Bono, Kamado Gillbert
40 cm (15 tommer) - PÅ LAGER:
grillflate 36 cm, vekt netto 38 kg – kr 2700,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning ( LANGT BEDRE enn den billige filtpakning ). Pakkepris INKLUDERT til denne grill: Trekk , deflektorstativ, pizza stein/deflektor og askeskrape. Kan fåes med jern rist, større pizzastein og kan fåes med kick ash basket 550,- ! store grillsettet med delbare rister , 2 deflektorplater og egen gryte / kjele/dryppanne/stein kr 640,- passer 15/16 Som vist på Sommerhytta
TOMT PÅ LAGER:
46 cm (18 tommer), grillflate 41 cm, vekt 65 kg – kr 5600,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning ( LANGT BEDRE enn den billige filtpakning ),
nye sidebord opp til 20 års garanti
51 cm,(20 Tommer) grillflate 45 cm, vekt 76 kg – kr 5800,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning. 1 UTSTILLINGSMODELL PÅ LAGER!
55cm,(21 Tommer) grillflate 49cm rød eller svart 89kg kr 6000,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
59 cm,(23 Tommer) grillflate 54 cm, vekt 105 kg – kr 6400,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
64 cm,(25 tommer) grillflate 58,5 cm,vekt 118 kg , pris 7400,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
Desverre kun 15 tommer igjen på lager nå.
KAMADO PROFF har på alt under til en grill kr 1290,-
trekk kr 290,-
pizza stein kr 270,-
gripe tang kr 70,-
stort grill sett med delbare rister og 2 deflektorplater ( kan brukes sammen, enkeltvis og i forskjellige høyder ) kr 870,-
aske fjerner kr 70,-
Hvordan bruke en Kamado grill:
En kamado er en kullgrill, men laget av keramikk. Historien til Kamado går tilbake til 3000 år siden i Asia.
Det er en allsidig bbq grill som du kan bruke ikke bare til grilling, men også til baking, eller langvarig røyking. Kamado-griller er gode til å holde på varme og holde røyken inne, noe som har en utrolig innvirkning på matens smak.
Toppkokker elsker keramisk kullgrill som dette fordi de klarer å nå en fenomenal temperatur på 399 grader – strålende for å få en perfekt stekeskorpe på f.eks biffer – og de fantastiske isolasjonsegenskapene til keramikken betyr at kullet vil holde seg varmt i opptil ti timer. Og det gjør dem perfekte for steking, baking, røyking, lang- og saktesteking.
Men spørsmålet er hvordan Kamado grillen fungerer?
I utgangspunktet er Kamado-grillen brukt med kull på brannristen nedi brennkammeret. Den gir varmeenergi til maten som tilberedes på grillristene i rustfritt stål. Luftstrømmen går fra bunnventil til toppventil. Og grilltermometeret på den keramiske kuppelen kan vise deg innvendig steketemperatur. Asken fra brent kull vil slippe gjennom hele brannristen og du kan bruke et askeverktøy for å skrape asken ut fra bunnen. Det er enkelt å rengjøre kamado-grillen da du kan brenne samme kull en stund, slik at alt blir til aske, og på den måten renser den seg av seg selv. Og det trengs veldig liten innsats for vedlikehold.
Ved å justere den nederste ventilen og den øvre ventilen for å kontrollere luftstrømmen, får du høy temperatur for brenning samt lav temperatur for langtids-steking på opptil over 12 timer.
Og hvordan sette opp kamadoen for matlaging?
Kamado bbq-grillen kan brukes som direkte matlaging og indirekte matlaging.
Direkte matlaging:
Ved direkte tilberedning kan du legge maten direkte på grillristene når kullet er klart.
Indirekte matlaging:
Ved å sette opp varmeavlederen kan du utføre indirekte matlaging for å unngå at maten brenner seg.
Nå som du vet hvordan kamado fungerer, kan du øve deg på alle dens utrolige egenskaper og nyte matlagingen!
Bruk IKKE tennvæske, den ødelegger smaken og setter seg med smak og lukt i keramikken.
Kamado griller er svært vanlige i USA og Kanada. Link til grillene: https://www.youtube.com/watch?v=AMZiwCqPTIA
+ markedets beste kull PÅ LAGER White Quebracho fra Sør-Amerika 8 kg kr 189.- KAMPANJE ved kjøp av 10 sekker kr 169,-pr.stk
https://drive.google.com/file/d/11RtnHYDOAtu8lHft0GfOf9ASlg91njsK/view
Anmeldelsen av KOK & STEK fra Kulinarisk Akademi ( som ble årets kokebok 2016) i Mat fra Norge sier de
Nei til gassgrill
Boka inneholder mange oppskrifter også, men det kanskje viktigste er å få frem prosessene.
Mye er enkelt, men vi forklarer det allikevel tydelig, sier Espen, som legger til at folk flest gjør mange feil når de tilbereder mat.
La oss ta grilling, der feil nummer en er at mange kjøper og bruker gassgrill!
Vi prøver å være tydelige når vi anbefaler bruk av kullgrill. Kullene gir nok strålevarme til å grille råvarene effektivt, og en kullgrill
tilfører også egensmak som det er vanskelig å gjenskape på andre måter, sier han, og ber oss også om å la være å marinere alt mulig i såkalte barbecuresauser.
Bruk heller nøytral olje, salt og pepper før det du skal grille legges på den varme risten.
Og bruk IKKE tennvæske, den ødelegger smaken.
Kamado griller er svært vanlige i USA og Canada. Her et utsnitt fra en blogg
Jeg har en Napoleon grill og en BGE kamado grill. Jeg er sikker på Kamado er det samme som BGE og Weber det samme som Napoleon. Napoleon sitter ubrukt mesteparten av tiden. BGE er fantastisk! Best lavt og sakte, beste pizza, beste biff ?? du får min drift. Hva er forskjellen? Det er røyk og fuktighet oppbevaring (gass tørker ut pga oksygen som trengs). Jeg selv lager en smokey potetsalat som mine gjester fantaserer om. Jeg vurderte pizza stein for min Gaggenau ovn, men bestemte jeg allerede hadde gode alternativer i kamado grillen. Og bor i Canada ?. hvor du enkelt kan lage mat året rundt på Kamado keramisk grill
Utvendig diameter på kroppen: 61 cm
Diameter på grillrist: 51 cm
Vekt: 125 kg
Mulige farger: Sort/Blå/Rød/Matt svart
Toppventil som er tett som forhindrer regn inn selv med helt åpen ventil.
3M glassfiberpakning som tetter mye bedre, og holder seg bedre.
Hva er inkludert i grillen:
1. Enkel 304 rist i rustfritt stål.
2. Mykt dempende hengselsystem
3. 3M glassfiberpakning (langt bedre enn
filt pakning, tetter bedre)
4. Delt brannkammer
5. Pizzastein
6. Gripetang
7. Askeskrape
Har også andre typer Kamado:
Kamado Proff som er fra SAMME fabrikk som Kamado Sumo, Kamado Bono, Kamado Gillbert
40 cm (15 tommer) - PÅ LAGER:
grillflate 36 cm, vekt netto 38 kg – kr 2700,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning ( LANGT BEDRE enn den billige filtpakning ). Pakkepris INKLUDERT til denne grill: Trekk , deflektorstativ, pizza stein/deflektor og askeskrape. Kan fåes med jern rist, større pizzastein og kan fåes med kick ash basket 550,- ! store grillsettet med delbare rister , 2 deflektorplater og egen gryte / kjele/dryppanne/stein kr 640,- passer 15/16 Som vist på Sommerhytta
TOMT PÅ LAGER:
46 cm (18 tommer), grillflate 41 cm, vekt 65 kg – kr 5600,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning ( LANGT BEDRE enn den billige filtpakning ),
nye sidebord opp til 20 års garanti
51 cm,(20 Tommer) grillflate 45 cm, vekt 76 kg – kr 5800,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning. 1 UTSTILLINGSMODELL PÅ LAGER!
55cm,(21 Tommer) grillflate 49cm rød eller svart 89kg kr 6000,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
59 cm,(23 Tommer) grillflate 54 cm, vekt 105 kg – kr 6400,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
64 cm,(25 tommer) grillflate 58,5 cm,vekt 118 kg , pris 7400,-
rød eller svart med 3M glassfiber pakning.
Desverre kun 15 tommer igjen på lager nå.
KAMADO PROFF har på alt under til en grill kr 1290,-
trekk kr 290,-
pizza stein kr 270,-
gripe tang kr 70,-
stort grill sett med delbare rister og 2 deflektorplater ( kan brukes sammen, enkeltvis og i forskjellige høyder ) kr 870,-
aske fjerner kr 70,-
Hvordan bruke en Kamado grill:
En kamado er en kullgrill, men laget av keramikk. Historien til Kamado går tilbake til 3000 år siden i Asia.
Det er en allsidig bbq grill som du kan bruke ikke bare til grilling, men også til baking, eller langvarig røyking. Kamado-griller er gode til å holde på varme og holde røyken inne, noe som har en utrolig innvirkning på matens smak.
Toppkokker elsker keramisk kullgrill som dette fordi de klarer å nå en fenomenal temperatur på 399 grader – strålende for å få en perfekt stekeskorpe på f.eks biffer – og de fantastiske isolasjonsegenskapene til keramikken betyr at kullet vil holde seg varmt i opptil ti timer. Og det gjør dem perfekte for steking, baking, røyking, lang- og saktesteking.
Men spørsmålet er hvordan Kamado grillen fungerer?
I utgangspunktet er Kamado-grillen brukt med kull på brannristen nedi brennkammeret. Den gir varmeenergi til maten som tilberedes på grillristene i rustfritt stål. Luftstrømmen går fra bunnventil til toppventil. Og grilltermometeret på den keramiske kuppelen kan vise deg innvendig steketemperatur. Asken fra brent kull vil slippe gjennom hele brannristen og du kan bruke et askeverktøy for å skrape asken ut fra bunnen. Det er enkelt å rengjøre kamado-grillen da du kan brenne samme kull en stund, slik at alt blir til aske, og på den måten renser den seg av seg selv. Og det trengs veldig liten innsats for vedlikehold.
Ved å justere den nederste ventilen og den øvre ventilen for å kontrollere luftstrømmen, får du høy temperatur for brenning samt lav temperatur for langtids-steking på opptil over 12 timer.
Og hvordan sette opp kamadoen for matlaging?
Kamado bbq-grillen kan brukes som direkte matlaging og indirekte matlaging.
Direkte matlaging:
Ved direkte tilberedning kan du legge maten direkte på grillristene når kullet er klart.
Indirekte matlaging:
Ved å sette opp varmeavlederen kan du utføre indirekte matlaging for å unngå at maten brenner seg.
Nå som du vet hvordan kamado fungerer, kan du øve deg på alle dens utrolige egenskaper og nyte matlagingen!
Bruk IKKE tennvæske, den ødelegger smaken og setter seg med smak og lukt i keramikken.
Kamado griller er svært vanlige i USA og Kanada. Link til grillene: https://www.youtube.com/watch?v=AMZiwCqPTIA
+ markedets beste kull PÅ LAGER White Quebracho fra Sør-Amerika 8 kg kr 189.- KAMPANJE ved kjøp av 10 sekker kr 169,-pr.stk
https://drive.google.com/file/d/11RtnHYDOAtu8lHft0GfOf9ASlg91njsK/view
Anmeldelsen av KOK & STEK fra Kulinarisk Akademi ( som ble årets kokebok 2016) i Mat fra Norge sier de
Nei til gassgrill
Boka inneholder mange oppskrifter også, men det kanskje viktigste er å få frem prosessene.
Mye er enkelt, men vi forklarer det allikevel tydelig, sier Espen, som legger til at folk flest gjør mange feil når de tilbereder mat.
La oss ta grilling, der feil nummer en er at mange kjøper og bruker gassgrill!
Vi prøver å være tydelige når vi anbefaler bruk av kullgrill. Kullene gir nok strålevarme til å grille råvarene effektivt, og en kullgrill
tilfører også egensmak som det er vanskelig å gjenskape på andre måter, sier han, og ber oss også om å la være å marinere alt mulig i såkalte barbecuresauser.
Bruk heller nøytral olje, salt og pepper før det du skal grille legges på den varme risten.
Og bruk IKKE tennvæske, den ødelegger smaken.
Kamado griller er svært vanlige i USA og Canada. Her et utsnitt fra en blogg
Jeg har en Napoleon grill og en BGE kamado grill. Jeg er sikker på Kamado er det samme som BGE og Weber det samme som Napoleon. Napoleon sitter ubrukt mesteparten av tiden. BGE er fantastisk! Best lavt og sakte, beste pizza, beste biff ?? du får min drift. Hva er forskjellen? Det er røyk og fuktighet oppbevaring (gass tørker ut pga oksygen som trengs). Jeg selv lager en smokey potetsalat som mine gjester fantaserer om. Jeg vurderte pizza stein for min Gaggenau ovn, men bestemte jeg allerede hadde gode alternativer i kamado grillen. Og bor i Canada ?. hvor du enkelt kan lage mat året rundt på Kamado keramisk grill
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
Etablert år 2000 så lang erfaring med salg, service og levering av utendørs massasjebad.
Samt 20 års erfaring på montering og service av dusjkabinett, steamdusj, massasjebad og boblebad
Samt 20 års erfaring på montering og service av dusjkabinett, steamdusj, massasjebad og boblebad
Beliggenhet
BADEBUTIKK1 AS
FINN-kode | 368283149 |
---|---|
Sist endret | 29.8.2024, 16:05 |
BADEBUTIKK1 AS
Mer som dette
23 900 kr
Betalt plassering
Asker
Siemens IQ700 Studioline Toppmodell:Innbyggingsovn m/Damp, Mikro, Pyrolyse, WiFi
4 000 kr
Fiks Ferdig
Eiksmarka