Bildegalleri
Ostekar
(1/1)
Ostekar
Til salgs
Beskrivelse
Ostekar til håndverksmessig tilberedning av ostemasse i en åpen rund form. Ostekar brukes til å omdanne melk til ostemasse. Ostemasse kan lages for både hard, halvfast og myk ost.
Den tredoble rustfritt ostekar har en høyverdig, mattrygg overflate og riktig temperaturregulering. Maskinen er utstyrt med en motorreduktor, rustfritt stål rører og rustfritt stål kontrollskap med betjening.
Høyverdig materiale
Jevn ostemasse
Hygienisk
Håndverksmessig
Når ostekaren er fylt med melk, kan melken varmes opp. Under tilberedningen av ostemassen sørger ostekaren for at melken få den innstilte koaguleringstemperatur. Ved hjelp av røresystemet varmes melken gradvis og raskt opp. Etter koagulering av melken, blir ostemasse kuttet. Avhengig av ønsket størrelse på ostemasse kan kutthastigheten justeres.
Myse tappes via utløpskranen og vaskvannet tilsettes. Når ostemassen er klar, kan osteformen fylles. Gjennom vippefunksjonen renner væske i ostekaren mot utløpet.
Fordeler for deg:
Rask oppvarming og avkjøling gjennom sprøytelinje i veggen
Nøyaktig temperaturkontroll
Automatisk økning av kutte- og rørehastighet
Håndbetjent og pneumatiske vippefunksjon
Røresystemet kan vrides bort
Uttakbare kniver
Enkel å betjene
Spesifikasjoner:
Innhold 120 til 2500 liter
Mulighet for pasteurisering
Rask oppvarming og avkjøling gjennom sprøytelinje
Temperaturmåling via sensor i bunnen av ostebakken
RVS304
Hygienisk overflate (3A)
Utstyrt med nødstoppsystem
På hjul
Den tredoble rustfritt ostekar har en høyverdig, mattrygg overflate og riktig temperaturregulering. Maskinen er utstyrt med en motorreduktor, rustfritt stål rører og rustfritt stål kontrollskap med betjening.
Høyverdig materiale
Jevn ostemasse
Hygienisk
Håndverksmessig
Når ostekaren er fylt med melk, kan melken varmes opp. Under tilberedningen av ostemassen sørger ostekaren for at melken få den innstilte koaguleringstemperatur. Ved hjelp av røresystemet varmes melken gradvis og raskt opp. Etter koagulering av melken, blir ostemasse kuttet. Avhengig av ønsket størrelse på ostemasse kan kutthastigheten justeres.
Myse tappes via utløpskranen og vaskvannet tilsettes. Når ostemassen er klar, kan osteformen fylles. Gjennom vippefunksjonen renner væske i ostekaren mot utløpet.
Fordeler for deg:
Rask oppvarming og avkjøling gjennom sprøytelinje i veggen
Nøyaktig temperaturkontroll
Automatisk økning av kutte- og rørehastighet
Håndbetjent og pneumatiske vippefunksjon
Røresystemet kan vrides bort
Uttakbare kniver
Enkel å betjene
Spesifikasjoner:
Innhold 120 til 2500 liter
Mulighet for pasteurisering
Rask oppvarming og avkjøling gjennom sprøytelinje
Temperaturmåling via sensor i bunnen av ostebakken
RVS304
Hygienisk overflate (3A)
Utstyrt med nødstoppsystem
På hjul
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
Spør om tilbud!
Beliggenhet
Telemark Dairy Foods AS
FINN-kode | 396280549 |
---|---|
Sist endret | 4.3.2025 kl. 11:34 |