Bildegalleri
Stor utviklingstomt på Søfteland. Siste utbyggingstrinn i Hjellemarka II - B8a og B8b. To parseller.
Tomt Søfteland, 5212 Søfteland- Totalpris
- 18 451 330 kr
- Omkostninger
- 451 330 kr
Pris på lån: fra 80 799 kr/mnd
Eff.rente 6,12 %. 12 600 000 o/25 år. Kostnad: 11 639 700 kr. Totalt 24 239 700 kr.
LånekalkulatorNøkkelinfo
Om eiendommen
Eiendom
Tomt Søfteland, 5212 Søfteland
Matrikkel
Gnr. 61 Bnr. 59 i Bjørnafjorden kommune
Boligtype
Boligtomt
Eierform
Selveier
Arealer
Tomten er ikke bebygd
Tomt
Eiet tomt 34668 kvm
Prisantydning
18 000 000
Totalpris inkl. omkostninger
kr 18 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 545,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 545,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 450 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 451 330,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 18 451 330,- (Totalpris inkl omkostninger)
Kommunale avgifter
Eiendommen er ikke bebygd. Kommunale avgifter vil beregnes av kommunen etter at tomten blir bebygd.
Eier
Vestafjell AS Konkursbo
Selger er et konkursbo med begrenset kjennskap til eiendommen. Opplysninger om eiendommen formidlet i salgsoppgave/prospekt eller på annen måte i salgsprosessen er videreformidling av opplysninger uten at boet kan innestå for riktigheten av opplysningene. Kjøper oppfordres til å gjøre egne grundige undersøkelser av eiendommen og all eventuell relevant informasjon om og relatert til eiendommen. Kjøp fra konkursbo innebærer begrensede muligheter for kjøper til å få oppfylt eventuelle reklamasjonskrav. Konkursboet vil fraskrives ethvert ansvar så langt det er mulig innenfor avhendingslovens rammer.
Beskrivelse
Stor utviklingstomt på Søfteland. Tomten består av to parseller som totalt utgjør 34 668 kvm. Tomtearealet er delvis regulert til friområde, delvis til bolig (blokkbebyggelse). På tomten finner du de regulerte boligfeltene B8a og B8b - som er siste del av planen Hjellemarka II. Den andre parsellen grenser mot Gåsakilen.
Felles for planområdet gjelder følgende:
TEKNISK INFRASTRUKTUR
Straum-, telefon- og ev. TV-kablar skal i størst mogleg grad samordnast med andre tekniske anlegg og leggjast i jord.
LEIKE- OG OPPHALDSAREAL
- Felles leikeplassar skal vere ferdig planerte og sikra med gjerde der det er naudsynt før tilstøytande bustader vert tekne i bruk.
- Leikeplassar skal gjerast inn der terrenget tilseier dette ut frå krav om sikring for brukarane.
VEGTRAFIKKSTØY
Det vert ikkje gjeve byggeløyve før det er sikra at støybelastning frå vegtrafikkstøy er dokumentert saman med eventuelle tiltak for å tilfredsstille krav til både utendørs og innendørs støynivå. "Veileder Miljøverndepartementets retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging (T-1442)" skal leggjast til grunn for vurderingane.
VA- RAMMEPLAN
- I planområdet kan tiltak som nevnt i pbl § 93 ikke godkjennast før det ligg føre ein godkjent rammeplan for vassforsynings-/ overvass- og spillvassystemet, samt uttak for brannslokking. Detaljplanar for tilrettelegging av VA- anlegg skal godkjennast av eining for kommunalteknikk
SLUTTGODKJENNING
- Det skal føreliggje ferdigattest/ sluttgodkjenning før området kan takast i bruk.
ILLUSTRASJONSPLAN
- Til reguleringsplanen er det utarbeidd ein illustrasjonsplan som skal vere retningsgjevande for plassering og utforming av ny utbygging.
UTFYLLANDE PLANAR
- Før utbygging skal ein situasjonsplan for kvart bustadfelt godkjennast av det faste utvalet for plansaker. Situasjonsplanen skal visa planlagde bygg i samanheng med omkringliggjande terreng og bygningar. Planen skal visa planlagt tilkomst, parkeringsplassar, garasjar, gjesteparkering, gangvegar, leikeplassar og areal til avfallshandtering. Det skal lagast visualisert utbyggingsplan.
FELLES UTEOPPHALDSAREAL
- For felles uteopphaldsareal gjeld følgjande kvalitetskrav:
- Areala skal vere mest mogleg samla.
- Areala skal ha ei hensiktsmessig utforming. Terreng brattare enn 1: 3 skal ikkje reknast med.
- Halvparten av areala skal ha sol kl 15 ved teoretisk jevndøgn.
- Areala skal ha et støynivå som ikke overstiger 55dBA.
- Areala skal vere skjerma mot trafikkfare
- Areala skal innehalde leikeapparat for de minste barna, f. eks sandkasse, vippe eller liknande.
PRIVATE UTEOPPHALDSAREAL
- For private uteopphaldsareal gjeld følgjande kvalitetskrav:
- Areala skal ha ei hensiktsmessig form. Terreng brattere enn 1: 3 skal ikkje reknast med.
- Halvparten av areala skal ha sol kl 15 ved teoretisk jevndøgn.
- Areala skal ha et støynivå som ikkje overstiger 55dBA
UTREKNING AV TOMTEYTNYTTING
- Utnyttingsgrad skal reknast i %BYA. %BYA er definert som største lovlege bebygde arealet rekna i prosent av tomtearealet (det arealet som er sett av til byggjeområde). I bebygd areal vert rekna med alle bygg, uthus/garasjar og andre bygningsdelar slik det er definert i miljøverndepartementet sin rettleiar. Parkeringsplassar på terreng utan takoverbygg reknast inn i BYA med 12,5 m2 for kvar plass. Underjordisk parkering, der underkant dekke over parkeringskjellaren ligg mindre enn 1,5 meter over terreng, reknast ikkje med grunnlaget for tomteutnytting.
VEGAR
- Det skal leggjast til rette for framkommelegheit for brannvesenet sine køyrety ved at internvegar etablerast med minimum vegbreidde 2,5 meter, stigning maksimalt 1: 8 og førebudd for akseltrykk 10 tonn fram til bygningane.
- Alle vegar i området skal ha fartsgrense 30 km/t og fartsdumpar. Fartsdumpar skal vera utforma etter kommunale standard.
- På samlevegen gjennom feltet, Veg1, skal det monterast låsbar bom slik det er vist på plankartet.
PARKERING
- Gjeldande parkeringsnorm skal følgjast for opparbeiding av talet på parkeringsplasser for det enkelte bustadområde.
AVFALLSSTASJONAR
- Avfallsstasjonar skal opparbeidast og utrustast etter retningslinjer som gjeld for Os kommune. Plassering av avfallsstasjonar skal visast i situasjonsplan, jfr § 2.2.1.
BYGGJEGRENSER
Byggjegrenser langs kommunal vegar er 4,0 meter målt fra ytterkant køyrebane. Tilsvarande gjeld at byggjegrense frå felles avkøyringar er 2,0 meter målt fra ytterkant køyrebane/ gangbane. Garasjar og bodar er tillate oppført 1,0 meter frå regulert ytterkant køyrebane dersom tilfredsstillande siktforhold er sikra.
Retningslinjer spesifikt for B8a og B8b:
BUSTADBLOKK/ KONSENTRERT SMÅHUSUTBYGGING B8a og B8b
- I feltet B8a kan det førast opp bustadblokker med maksimalt 4 etasjar og maksimal gesimshøgde 12 meter der taket kan nyttast til takterrasse. I den feltet B8b kan det førast opp konsentrert småhusutbygging med fleirmannsbustader i maksimalt 3 etasjar og maksimal gesimshøgde 9 meter.
- Maksimal mønehøgde for heile feltet B8 er kote 85 moh.
- Maksimal tomteutnytting for heile feltet B8 er 25% BYA.
- I feltet B8a skal det for bustadblokkene etablerast parkering i felles parkeringskjellar eller i underjordisk garasjeanlegg og som felles parkeringsanlegg på terreng nært inngangane til bustadene. I feltet B8b skal det for fleirmannsbustadene det etablerast parkering i individuelle garasjar og på eigne tomter.
- I feltet B8a skal det for bustadblokkene opparbeidast felles leike- og uteopphaldsareal med minimum 25m2 for kvar bueining. Arealet skal tilfredsstille krava gjeve i § 3.3.1.
- I feltet B8b skal det for fleirmannsbustadene opparbeidast felles leike- og uteopphaldsareal med minimum 50m2 for kvar bueining. Arealet skal tilfredsstille krava gjeve i § 3.3.1.
- I feltet B8a skal det for bustadblokkene opparbeidast private leike- og uteopphaldsareal med minimum 6m2 for kvar bueining. Arealet skal tilfredsstille krava gjeve i § 3.4.1.
I feltet B8b skal det for fleirmannsbustadene opparbeidast private leike- og uteopphaldsareal med minimum 50m2 for kvar bueining. Arealet skal tilfredsstille krava gjeve i § 3.4.1.
TERRENGHANDSAMING
- Alle inngrep i eksisterande landskap skal utførast skånsomt
- Ubygde område skal ha ein estetisk tiltalande form og handsaming. Større tre og annan verdifull vegetasjon skal så langt råd vernast.
- Murar over 1,0 meter skal meldast som tiltak. Det skal primært ikkje settast opp murar med høgd over 2,0 meter. Murar høgare enn 2,0 meter skal fortrinnsvis terrasserast. Murar skal vera utforma slik at dei framstår som estetisk akseptable.
PRIVATRETTSLEGE AVTALAR
- Etter at denne reguleringsplanen med tilhøyrande føresegner er godkjend, kan det ikkje
gjerast privatrettslege avtalar som er i strid med planen og føresegnene.
Areal regulert til boligformål: 4,5 + 2 daa
BYA: 25%
Tomtens beskaffenhet: Noe ryddearbeid er gjort. Ellers ikke påbegynt grunnarbeid.
Beliggenhet
Tomten ligger svært fint til på naturskjønne Søfteland i grønne omgivelser, med alt en behøver innenfor gangavstand. Området er et veletablert og rolig boligområde hvor det meste er tilrettelagt for en enkel hverdag. Her vil du kunne flagge med sentral beliggenhet like ved busstopp i landlige omgivelser, med Os Sentrum ca. 7 minutter fra inngangsdøren. Bergen sentrums pulserende liv bare 25 minutter i bil unna med den nye veien E39 mellom Os og Fana.Etablering av den nye veien har også medført mindre trafikk forbi tomten. Spesielt reduksjon i tungtrafikk har medført en betraktelig verdiskapning i form av støy og tryggere ferdsel for små og store.
Området er veletablert og det er flere barneskoler og barnehager i området. For den minste er det flere barnehagetilbud, herunder kan vi nevne Nøtteliten barnehage og Hjellemarka FUS barnehage. For de litt eldre barna ligger Søfteland skole ca. 10-12 minutters gange unna. Her finner du også det nye friidrettsanlegget. Os sentrum ligger bare 7 minutter med bil unna. Her finner en de fleste servicetilbud en kan tenke seg. Du finner blant annet apotek, vinmonopol, restauranter, caféer og ikke minst et mangfold av butikker.
Joker Søfteland med blant annet post i butikk ligger i ca 2 kilometer fra tomten, og butikken drives av en av Bergens hyggeligste kjøpmenn. Her finner man også den anerkjente ferskvaredisken butikken er så kjent for. Om en trasker 100 meter videre herfra kommer man til idrettsplassen hvor Søfteland Turn og Idrettslag holder til. Idrettslaget er veldrevet og er en god bidragsyter til det herlige lokalmiljøet.
Søfteland og omkringliggende områder utgjør et eldorado for dem som er glad i natur, idrett og likevel vil ha nærhet til alt. Variert og fint turterreng venter praktisk talt like ved: gå Postveien over gamlebroen på Søfteland, Munkestien til Lysekloster og videre på Lyshorn, gjerne etter å ha sett deg rundt i ruinene etter Lyse Kloster fra 1146. I tillegg kan man nyte godt av tallrike muligheter for svømming, padling og fiske like nedenfor boligen i Bergstøvatnet, Storestraumen eller Gåsakilen. I nærheten finnes også populære Vindalsvatnet og Laksølen, samt at de fleste idretts- og kulturtilbud finnes i umiddelbar nærhet innad i kommunen.
Til tross for den usjenerte beliggenheten er det gode kollektivmuligheter i området. Ca. 7 minutters gange unna tomten finner du både Storestraumen og Hetleflåttre busstopp som enkelt tar deg til dit du måtte ønske.
Bebyggelse
Tomten er ikke bebygget.
Tomt
Eiet tomt, 34668 kvm
Kommunale avgifter
Eiendommen er ikke bebygd. Kommunale avgifter vil beregnes av kommunen etter at tomten blir bebygd.
Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bjørnafjorden kommune.
Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Dagboknr. 1284305 / 16.11.2023 / Erklæring for drift og vedlikehold av privat spillvannsledning:
Eiendommen er, på lik linje med Bnr. 61, bnr. 244, 245, 246, 247 og 235, solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold for den brøk eier benytter av felles spillvannsledning. Det er fremlagt trasse med spillvannsledning ca. en meter inn på gjeldende tomt. Kummer og spillvannsledning er dimensjonert for fremtidig utvikling av eiendommen. Kjøper av tomten må refundere Markhus Bolig AS for andel av kostnaden som Markhus bolig AS har hatt i forbindelse med fremlegging av trasse, før denne tas i bruk. Dette beløper seg til kr. 367.096,25,-. Denne summen indeksreguleres fra 01.11.2023.
Vei/vann/kloakk
Det ligger ikke infrastruktur for veg eller vann. Det er lagt spillvannsledninger en meter inn på tomten. Kjøper må selv bekoste fremlegging av nødvendig ifrastruktur samt påkoblingsavgifter.
Det foreligger avtale om drift og vedlikehold av privat spillvannsledning. Se punktet "Forpliktelser, rettigheter og servitutter". Her fremkommer også kostnad for tilkobling.
Regulering
Kommuneplan:
Arealbruken for eiendommen er avsatt til bolig og grønntstruktur.
Kommunedelplan:
Det foreligger ikke kommunedelplan som berører eiendommen.
Reguleringsplan:
Tomten er regulert til friluftsområde og blokkbebyggelse.
Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.
Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 18 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 545,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 545,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 450 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 451 330,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 18 451 330,- (Totalpris inkl omkostninger)
Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1,5% av salgssum.
Oppgjør: 7.990,-
Grunnpakke: 3.500,-
Tilrettelegging: 14.900,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.
Oppdragsnummer
81-24-0575
Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.
Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.
Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.
Lovanvendelse
Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges som den er . Selger kan ikke ta som den er forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbrukerkjøp - definisjon:
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker - avtalevilkår:
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon:
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.
Ikke-forbruker - avtalevilkår:
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges som den er , og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.
Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.
Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.
Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering
Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen Sentrum
Org. nr: 917989338
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 53 51 98 80
Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Susanne Hulsman
Saksbehandlere
Susanne Hulsman
EIE Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 91 55 88 63 / E-post: shh@eie.no
EIE eiendomsmegling Bergen Sentrum
Nærområdet
Annonseinformasjon
FINN-kode | 391491791 |
---|---|
Sist endret | 01. feb. 2025 01:17 |
Referanse | 81240575 |
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.