Bildegalleri
BokFrank: Kokebøker
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Hei, på grunn av flytting legger jeg nå ut deler av min boksamling (ca. 30.000 bøker) for salg. Samlingen er bygget opp de siste 30 årene, inneholder alle typer bøker, men med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur. Det er lagt vekt på renslige bøker i god kvalitet, og med originale vareomslag. Bøkene er forsvarlig pakket i esker, og disse vil nå bli åpnet vilkårlig en etter en. Enkelte titler finnes i 10-talls eksemplarer, andre i kun ett.
Frakt/porto betales av kjøper.
Hjemmets Kokebokklubb: Vilt, Hjemmets Bokforlag, Oslo 1986. 3. opplag. 64 sider. OK bok.
Brita Olsson: Den store kjøttboken; koke/steke/grille/fryse, Ernst G. Mortensens Forlag, Oslo 1988. En Norsk Ukeblad-bok. Pent eksemplar.
Aase Strømstad: Aschehougs store kokebok, H. Aschehoug & Co/Den store Romanklubben, Oslo 1992. 4. opplag. 639 sider. Litt slitasje på permer/rygg. Pen materie.
Den store kokeboken, Teknologisk Forlag, Oslo 1995. 569 sider. OK bok.
Ruth Marcussen og Lisa Marcussen: Den nye store kokeboken, N. W. Damm & Søn/Teknologisk Forlag, Oslo 1997.
Familiens store kokebok, Familievennens Forlag, Oslo 1996. Noen bruksspor i materien. Pen bok.
Eirik Myhr (norsk red.): Vilt og fisk - jegerens og fiskerens kokebok, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 1997. 192 sider. Med omslag. Pen bok.
Kerstin Sahlèn og Brita Olsson: Viltkokeboken, Orion Forlag, Oslo 2001. 192 sider. OK/pen bok.
Lars Barmen: Koke ute - Fire årstider i verdens største kjøkken, Kagge Forlag, Oslo 2003. 159 sider. Med omslag. Pen bok.
Johan Kridih og Kjell Ove Storvik: Kulinariske opplevelser fra Altaelva, fagtrykk Alta, Alta 2004. Med omslag. Pen bok.
Middag med venner - Selskapsmatoppskriftene du bare må ha, Spektrum Forlag, Oslo 2008. Med omslag. Pen bok.
Andreas Viestad: Ekte mat, Cappelen Damm, Oslo 2016. 510 sider. 1. opplag, 1. utgave. Ren og meget pen bok.
Bengt Wilson: Norsk lam i verdenstoppen - 63 gode lammeoppskrifter fra det norske kokkelandslaget, Opplysningskontoret for kjøtt, Oslo 1991. 160 sider. OK/pent eksemplar.
Torbjörn Lagmark: Mat för ett liv i balans, Lagmark Förlag. 311 sider. Pent eksemplar. På svensk.
Bud mottas.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 9.1.2025, 14:36 ・ FINN-kode: 108324884