Bildegalleri
BokFrank: Kokebøker
Beskrivelse av varen
Hei, på grunn av flytting legger jeg nå ut deler av min boksamling (ca. 30.000 bøker) for salg. Samlingen er bygget opp de siste 30 årene, inneholder alle typer bøker, men med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur. Det er lagt vekt på renslige bøker i god kvalitet, og med originale vareomslag. Bøkene er forsvarlig pakket i esker, og disse vil nå bli åpnet vilkårlig en etter en. Enkelte titler finnes i 10-talls eksemplarer, andre i kun ett.
Frakt/porto betales av kjøper.
Kokebøker:
Gudrun Akre, Leif Borthen og Laura-Marie Lyhmann (red.): Aschehougs kokebok, H. Aschehoug & Co, Oslo 1967. 2. opplag. 664 sider. Flott bevart eksemplar.
Ardis Kaspersen: Matskatter fra Nord-Norge, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 1986. 2. opplag. 191 sider. Litt smuss på omslaget. Flott materie.
Wenche Frølich: den store boken om brødbaking, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 1992. 2. utgave. 200 sider. OK/pen bok.
Josceline Dimbleby: Mesterkokkens internasjonale kokebok, Ex Libris Forlag, Oslo 1996. 2. opplag (spesielt for Den Store Romanklubben). Litt slitasje på permer/rygg - for øvrig en pen bok.
Heather Thomas (red.): Meksikansk kokebok - 50 oppskrifter med illustrert tilberedning (steg-for-steg fotografier), Notabene Forlag, Oslo 1996. Litt slitasje på omslaget - for øvrig en meget pen bok.
Erik Jønsson Eidem: Arktisk mat, Eidem Forlag, Mo i Rana 1999. 85 + 3 sider. Slitasje og små rifter på omslaget. Boken i seg selv er pen.
Oded Schwartz: Hjerte kokeboka, N. W. Damm & Søn, Oslo 2001. 128 sider. Pen bok.
Michael Cox: Spis deg frisk Gluten-fri, H. Aschehoug & Co, Oslo 2002. Litt smuss på permer - for øvrig en pen bok.
Tove Haga: Kreative matgleder, Kom Forlag, Kristiansund 2002. 159 sider. Med omslag. Hilsen fra forfatteren på forsatsblad. Pen bok.
Fedon A. Lindberg: Kokeboken naturlig slank, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2003. 5. opplag. 224 sider. Pen bok.
Sidsel Hjelme. Åpent Bakeri - Brød, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 2004. 175 sider. Med omslag. Pen bok.
Unni Høegh og Ellen Hillestad (red.): Norsk mat fra landsdel til landsdel: Vestlandet, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 2004. 104 sider. pen bok.
Nils Harald Moe: Maten vi spiser - en historisk matbok fra 1945 og fram til vår tid, Victus Forlag, Tromsø 2005. 233 sider. Pent eksemplar.
Christine Henriksen, Janne Anita Kvammen og Rut Anne Thomassen: Bare barnemat! Riktig kosthold for gravide, ammende, barn og ungdom, J. M. Stenersens Forlag, Oslo 2006. 223 sider. Med omslag. Pen bok.
Bodil Nordjore: Bodils heimelaga norsk mat, N. w. Damm & Søn, Oslo 2007. 2192 sider. med omslag. Pen bok.
Sonja Lee: Saus, Versal Forlag, Oslo 2007. 235 + 3 sider. Med omslag. Pen bok.
Thorbjörg Hafsteindottir: Spis deg yngre, H. Aschehoug & Co, Oslo 2009. 217 sider. Pen bok.
Fanny Duckert: Velkommen hjem til oss! Gjester, mat og vertskap i en multikulturell verden, SERITI Forlag 2009. 217 sider. Pent eksemplar. Med hilsen fra forfatteren på forsatsblad.
Ellinor C. Oland (red,): Mat og tradisjoner i Åmli - med oppskrifter, Åmli Boknemd 2010. 264 sider. Meget pen bok.
Thorbjörg Hafsteindottir: Boost din vitalitet - Smoothie/Juice/Grønn drikke, H. Aschehoug & Co, Oslo 2010. 145 sider. Heftet kartongbind. Meget pen bok.
Arne Brimi og Ardis Kaspersen: Norges nasjonalretter - En matglad reise i vårt eget land, Norsk Fakta Forlag, Oslo 2011. 15. opplag. Litt slitasje på permer - for øvrig en pen bok.
Niklas Ekstedt: Grilla med Niklas, Tukan Förlag, Göteborg 2013. 144 sider. Innskreven tekst på smusstittelblad. Pen bok. På svensk.
Bud mottas.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 10.12.2024, 13:28 ・ FINN-kode: 116384514