Bildegalleri
BokFrank: Kokebøker; inklusive dessert og sjokolade
Beskrivelse av varen
Hei, på grunn av flytting legger jeg nå ut deler av min boksamling (ca. 30.000 bøker) for salg. Samlingen er bygget opp de siste 30 årene, inneholder alle typer bøker, men med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur. Det er lagt vekt på renslige bøker i god kvalitet, og med originale vareomslag. Bøkene er forsvarlig pakket i esker, og disse vil nå bli åpnet vilkårlig en etter en. Enkelte titler finnes i 10-talls eksemplarer, andre i kun ett.
Frakt/porto betales av kjøper.
Joanne Weir: Årstidskjøkkenet - Høsten, Grøndahl Dreyer, Oslo 1998. 128 sider. Litt smuss på omslaget - for øvrig en pen bok.
Wenche Andersen: Wenches raske retter, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 2000. 3. opplag. 143 sider. Julehilsen på friblad. Pen materie.
Gøril Wiker: Lyst på livet! Små og store høytidsstunder, H. Aschehoug & Co, Oslo 2001. Med omslag. Pen bok. 2 ex.
Monika Kellermann: Aschehougs store kokebok - Over 400 oppskrifter, over 1000 fargebilder. H. Aschehoug & Co, Oslo 2003. 400 sider. Oversatt fra tysk av Ann Høydalsnes. Pen bok.
Günter Beer og Patrik Jaros: En verden av pasta, Feierabend Verlag, Berlin 2003. 189 + 3 sider. Med omslag. Pen bok.
Den store WOK kokeboken, Spektrum Forlag, Oslo 2004. 304 sider. Revidert norsk utgave. Litt slitasje og smuss på omslaget. Julehilsen på friblad. Pen materie.
Eirik Myhr (norsk red.): Godt fra ovnen, Spektrum Forlag, Oslo 2004. 256 sider. Rift i en side - for øvrig en pen bok. Lommeformat.
Lars Barmen: Barmens grill, Kagge Forlag, Oslo 2004. 160 sider. Med omslag. Pen bok.
Sjokolade - Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter, Spektrum Forlag, Oslo 2005. 256 sider. Med omslag. Pen bok.
Eirik Myhr (norsk red.): Sjokolade - Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter, Spektrum Forlag, Oslo 2007. 256 sider. Pen bok. Lite format.
Dorthe Erichsen (norsk red.): Fristende desserter, Spektrum Forlag, Oslo 2007. 240 sider. Lommeformat.
Fredrik Paulùn: Sannheten om GI, Cappelen Damm, Oslo 2009. 204 sider. Med omslag. Meget pen bok,
Cecilia Samartin: Mofongo - Mat for sjelen, Juritzen Forlag, Oslo 2010. 189 + 3 sider. med omslag. pen bok.
Lauren Floodgate: 500 sjokolade-fristelser, Cappelen Damm, Oslo 2011. 1. utgave, 1. opplag. 288 sider. pen bok. Lite format.
Jamie Oliver: Jamie på 30 minutter - En banebrytende fremgangsmåte til rask matlaging, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2011. Med omslag. Meget pen bok.
Janine Flew (red.): Perfekt sjokolade, Spektrum Forlag, Oslo 2013. 80 sider. Pen bok. Lite format.
Wenche Andersen: Mat til fest, Cappelen Damm, Oslo 2014. 1. utgave, 1. opplag. Et lite rift på omslagets bakside - for øvrig en meget pen bok.
Norge - Vakkert og smakfullt, Egmont Bøker Fredhøi - SFG, Oslo uten år. 122 sider. Uten omslag. Lette bruksspor.
Norge - Vakkert og smakfullt, N. W. Damm & Søn, Oslo uten år. 122 sider. Uten omslag. Lite hakk øverst på ryggen - for øvrig en pen bok.
Bud mottas.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 14.12.2024, 15:21 ・ FINN-kode: 129672992