Bildegalleri
BokFrank: Kokebøker
Beskrivelse av varen
Hei, på grunn av flytting legger jeg nå ut deler av min boksamling (ca. 30.000 bøker) for salg. Samlingen er bygget opp de siste 30 årene, inneholder alle typer bøker, men med hovedvekt på norsk skjønnlitteratur. Det er lagt vekt på renslige bøker i god kvalitet, og med originale vareomslag. Bøkene er forsvarlig pakket i esker, og disse vil nå bli åpnet vilkårlig en etter en. Enkelte titler finnes i 10-talls eksemplarer, andre i kun ett.
Frakt/porto betales av kjøper.
Mimi Sheraton: Förförarens kokbok, Strömbergs Bokförlag 1965. 215 sider. Uten omslag - dog et godt bevart eksemplar. Til - fra på tittelblad. OK/pen materie. På svensk.
Britt Kåsin: Små kokker - kokebok for barn, Grøndahl & Søn Forlag, Oslo 1981. 112 sider. Bruksspor i materien. Stempel på fremre snitt: "Til anmeldelse"
Ingrid Espelid Hovig og Kaare R. Norum: God mat: god ernæring, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 1984. 128 sider. 2. utgave utgitt i samarbeid med Programbladet, NRK. Slitasje og smuss på permer/rygg. Fin materie.
Grete Roede: Grete Roedes beste oppskrifter, Kolibri Forlag, Oslo 1989. 95 sider. Hilsen til XXX fra Grete; datert mai 1989. Liten rift nederst på ryggen - for øvrig en OK bok.
Skogens spiskammer - Veien til bær- og soppriket, Wennergren-Cappelen, Oslo 1993. 120 sider. OK eksemplar. NB! Stort format - overskrider maksimumsgrensene til Liten pakke i Fiks ferdig.
Arnold Zabert: Matglede og kokekunst, H. Aschehoug & Co (Den Norske Bokklubben), Oslo 1994. 294 sider. Litt smuss på permer/rygg - fin materie.
Ole Johannes Hesjedal Øvretveit: Mat for ekte mannfolk - 25 historier om å nyte livet, Eide Forlag, Bergen 1994. 144 sider. Pent eksemplar.
Kenwood: Verdens hurtigste kokebok - med 83 spennende retter av kvernet kjøtt. 160 sider. Meget pen bok.
Hans Beck Thomsen: Omkring Køkkenet i Henne, Forlaget Poul Kristensen 1997. 241 sider. Slitasje og små rifter på omslaget. Boken i seg selv er pen. På dansk.
Grete Roede: Lett & lettvint - Hverdagsmat på 1 - 2- 3, Familievennens Forlag, Oslo 1998. 2. opplag. 95 sider. Litt smuss på permer - for øvrig en OK bok.
Ingrid Espelid Hovig: Ingrid og kokkene, Gyldendal Norsk forlag, Oslo 2000. 323 sider. Stort rift på omslaget. Helt OK materie.
Den store fingermat-kokeboken, Könemann, Köln 2000. 304 sider. Med omslag. Pen bok.
Anne Marie Lorentzen: Store norske kokeboka, Skolebokforlaget, Oslo 2000. 411 sider. pen bok. 2 ex.
Linda McCartney og Peter Cox: Lindas kokebok, Norsk Bokforlag, Oslo 2001. 4. opplag. 176 sider. Pen bok
Louise Pickford: Under åpen himmel, H. Aschehoug & Co (Bokklubben Mat- og Vinglede), Oslo 2002. 144 sider. Litt slitasje på omslaget. Pen materie.
Wenche Andersen og Christin Waleur Jansen: Matgaver, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 2002. 71 sider. pen bok.
Uffe/Geir Erik/Odd-Joar/Anders/Bernt: Sult, Schibsted Forlag, Oslo 2002. 3. opplag. 112 sider. Med omslag. Pen bok.
Den Store Kokeboken, N. W. Damm & Søn, Oslo 2002. 4. utgave, 1. opplag. 569 + 2 sider. OK/pen bok.
Wenche Andersen og Elvy Karterudseter (red): Cappelens nye kokebok, J. W. Cappelens Forlag, Oslo 2003. 640 sider. Slitasje, smuss og rifter på omslaget. Helt OK materie. Navn på forsatsblad. 2 ex.
Wenche Andersen: Raske retter med det lille ekstra, Cappelen Damm Faktum, Oslo 2001. 2. opplag. 160 sider. Pen bok.
Lars Barmen, Arne Brimi, med flere: Rett fra hjertet - Sunn og rimelig middag på 1-2-3, J. M. Stenersen Forlag (Bokklubben Mat- og Vinglede), Oslo 2004. 176 sider. I samarbeid med Kirkens Bymisjon. Med omslag. Pen bok.
Bent Stiansen: Stiansen til hverdags, Dinamo Forlag (Cappelens Bokklubber), Lysaker 2004. 287 sider. Litt slitasje på omslaget. Pen materie.
Aase Strømstad: Norsk julemat - Tradisjoner og oppskrifter, N. W. Damm & Søn, Oslo 2006. 162 sider. Litt slitasje på omslaget. Ren og pen materie. Innlimt navnelapp på smusstittelblad.
Grete Roede: Lettere - 50 nye og spennende oppskrifter - Historier fra Gretes liv, Kagge Forlag, Oslo 2006. 188 sider. Hilsen til XXX fra Grete; datert november 2006. Pen bok.
Annette og Bent Stiansen: Stiansen i boks: Desserter/Småretter/Fisk og skalldyr/Kjøtt og fjærkre, Dinamo Forlag, Oslo 2007. 4 hefter i en pappboks. Slitasje på pappboksen - heftene i seg selv er meget pene.
Bent Stiansen: Stiansen inviterer til fest, Font Forlag, Oslo 2008. Femte og niende opplag. 341 + 2 sider. Litt slitasje og noen små rifter på omslaget. Pen materie.
Klassikere: Hovedretten du bare må ha, Spektrum Forlag, Oslo 2009. 303 sider. med omslag. Pen bok.
Kokkenes Mesterlaug Sørlandet: Matgleder fra Sørlandet, KOM Forlag 2009. 6. opplag. 160 sider. Innskreven tekst på friblad - for øvrig en pen bok
Denise Smart: Kokebok for jenter - Kul mat for jule jenter, Spektrum Forlag, Oslo 2012. 4. opplag. 128 sider. Rufsete omslag - boken i seg selv er pen.
Sarah Wilson: Slutt med sukker - 108 sukkerfrie oppskrifter for hele familien, Gyldendal Norsk Forlag, Oslo 2013. 214 sider. Meget pen bok.
Mark Sisson og Jennifer Meier: Naturlig mat - Ingen tilsetningsstoffer og gode råvarer som fremmer matlysten, Lille Måne, Oslo 2013. 2. opplag. 224 sider. Litt slitasje på på omslaget. Ren og pen materie.
Natasha Corrett og Vicki Edgson: Basisk mat - Sunne og fristende retter som balanserer din pH-verdi, Cappelen Damm, Oslo 2013. 1. utgave, 1. oppgave. 19 sider. Med omslag. Pen bok.
Gunnar Jerman (red.): 35 kjøkkensjefer - Oppskrifter fra utvalgte norske spisesteder, Index Publishing, Oslo uten år. 160 sider. Pen bok.
Fride Bergem (red.): Familiens store kokebok (med Grete Roedes beste oppskrifter), Andresen & Butenschøn/Skolebokforlaget (Cappelens Bokklubb), Oslo 1999. 512 sider. 2 eksemplarer. Det ene pent - det andre med lette bruksspor.
Ingrid Espelid Hovig (red.): Den smårutete kokeboken, Gyldendal Norsk Forlag (Bokklubben Dagens Bok), Oslo 1996. 2. reviderte utgave. 313 sider. Lette bruksspor i materien. 2 eksemplarer.
Bud mottas.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 16.12.2024, 19:14 ・ FINN-kode: 149031236