Bildegalleri
Eldre og nyere kokebøker, oppskrifter m.m
Beskrivelse av varen
Diesen, Hilde: Man tager Hanna Winsnes' kokebok. Tilrettelagt for det moderne kjøkken. Kagge Forlag 2004. Veldig fin - 130 kr
Skoog, Gun: Helsekost. 1975. I god stand, men noe smuss utvendig - 150 kr
Slagterbogen - Fagbog for Slagtere. Teknologisk institut, 1953. Dansk. Utgått bibliotekbok i god stand - solgt
Mat og hus: kulturhistorisk kokebok av Else Rønnevig. 1995. I denne kulturhistoriske kokeboken blir man kjent med en sørlands- by og et av dens tradisjonsrike hus - Villa Snøringsmoen i Lillesand -, med de forskjellige familiene som har bodd i huset fra tidlig på 1800-tallet frem til i dag, og deres mattradisjoner. Boken er som ny – 200 kr
Matgleder fra mitt husmannskjøkken. Med smak av skog og markens grøde Kari Finngaard. Kokebok med utgangspunkt i naturens spiskammer gjennom tre skiftende årstider: vår, sommer og høst. Her er oppskrifter på bl.a. kjøttretter, salater, kaker, syltetøy og desserter, samt tips om urter. Illustrert. Utgitt 1995 - 200 kr
Lærebok i kjøkken av Reidar Andersen. 4. utg, 1970 (200 kr)
Tunberger, Pernilla: Pernilles kokebok, 1962 (100 kr)
Den store kokeboken. Teknologisk forlag, 3.oppl. 1995 (150 kr)
Solfrid Rørlien Saue: vestlandsmat, 1987. Meget pen bok - 150 kr
Kokebok for elever ved Haugesund husmorskole, 1980 - 200 kr
Kokebok for elever ved Haugesund husmorskole, 2013, 24. utg. Som ny - 200 kr
Hanna Winsnes: Mat og drikke. Lærebog i de forskjellige Grene af Huusholdningen. Jubileumsutgave 1789-1989 - solgt
Andre Engh: Kjøkken-ordbok. 11.utg, 1978. (solgt)
Larsen, Dina / Rabbe, Dorthea: Norsk mat. Uppskrifter på nasjonale retter frå eldre og nyare tid. 1932. En løs bildeside ellers i god stand - 200 kr
Den lille konditor. Bakebok av onkel Rolf. U. år men denne er gammel - 200 kr
DEKKE, Sarah: Hjemmets kokebok til daglig bruk. Med særskilte kapitler om baking, sylting, selskapelighet, hybelmat og dietkost. 1938. Følger med noen løse ark med oppskrifter. Noe løs i fremre fals men et bra eksemplar - 300 kr
Kåsin, Britt: Den store potetboka. 1983 - 150 kr
Den store epleboka av Astrid Grønsnes og Sara Grethe Eitrheim, 1993. Meget pen - solgt
Potetkokeboken av Nina Krohg og Andreas Knispel. 1994. Her er det samlet en rekke oppskrifter hvor poteter er hovedingrediensen fra de fleste land hvor poteten dyrkes og brukes til mat (130 kr)
Vår kjære potet - fra norsk hverdagskost til eksotisk selskapmat av Aksel Gjerstad. 1996. Boka inneholder oppskrifter på ulike potetretter. Boka inneholder også en innledning med historikk og informasjon om ulike potetsorter, potetens sammensetning og poteter og slanking (150 kr)
Hauser, Gayelord: Hold Dem ung - lev lenger. Overs. av Villa Thrap Wahl. 1952. En del understreking i tekst og ryggen reparert med tape - 130 kr
1000 menyer. Bokklubbens internasjonale kokebok, u.år - 150 kr
Kokbokmuseet i Grythyttan. Måltidens hus i Norden, 2000. Svensk - 80 kr
Arne Brim og Ardis Kaspersen: Norges nasjonalretter. En matglad reise i vårt eget land, 2010 - 100 kr
Ardis Kaspersen: Desserten - bordets dronning, 1991 - 150 kr
Norsk Ukeblads store bok om safting og sylting. 1987 - 150 kr
Thorsen, Karen Elene: Fattig student. 20 ukemenyer for under 250 kr... 2019 - 150 kr
Røst, Gudrun: Moderne kosthold. En sikker grunnvoll for familiens helse. U.år - 100 kr
Diesen, Tove: Man tager en hai - 60 kr
Blomhoff, Rune: Antioksidanter. Den sanne historien, 2008 (100 kr)
Det Beste: Riktig mat - bedre helse, 1996 (200 kr)
Li Hillker: Naturens egen legebok. Bli din egen apoteker! Lær å tilberede dine egne medisiner, f. eks. lavendelvin for huden, humlete som sovemiddel, kamillete mot menssmerter, røsslyng mot revmatiske smerter. 40 planter, virksomme bestanddeler, innsamling , oppbevaring, hva de virker mot, tilbereding. Mer enn 120 oppskrifter. 1991 (200 kr)
Kokebok. Utarbeidet av Johanne Sveen, Otilie Ytreberg og Ingrid Rasmussen. 1933. 1.utg. 600 s. Standardkokeboka utarbeidet av Statens lærerinneskole i husstell. Medfølger mange oppskrifter m.m. som ligger inne i boken (avisutklipp etc). Fremre dekel har løsnet, man kan enkelt tapes, ellers er boken i fin stand - solgt
Kokebok. Utarbeidet av Johanne Sveen, Otilie Ytreberg og Ingrid Rasmussen. 1938. 13utg. 600 s. Standardkokeboka utarbeidet av Statens lærerinneskole i husstell. Navn fra alle medstudentene på innside perm. Henger dårlig i fremre sats, men helt ok - 200 kr
BLOM, MARIE: Husholdningsbog for By og Land. Af Marie Blom, født Magnor. Med Forord af Th. Koller, Landbrugskoledirektør. 1888. Originalbind som er misfarget/mørknet og med enkelte skader på perm, men henger godt sammen og er i bra stand. Blyantskribling på innside av perm og halve smusstittelbladet er klippet bort. Noen aldresrelaterte prikker men alt i alt et bra bind av denne boken. 472 sider (500 kr)
Espelid, Ingrid: Bli slank med et smil, 1976 (solgt)
Rachlew, Angelique: Kokebok. 1948 (150 kr)
Thiis, Mina: Desserter kaker og konfekt. 2.oppl. 6.-10. tusen. pen bok (200 kr)
Thiis, Mina: Desserter kaker og konfekt. 4. oppl. 1950. Ryggen reparert og litt flekker utvendig, men ellers i god stand (200 kr)
HUSHOLDNING paa Landet Af Karen Harrekilde Petersen & Gudrun Larsen, 6.oppl. 1945, dansk (150 kr)
Hovig, Ingrid Espelid: Mine beste kjøkkentips, 1980 (120 kr)
Freia bakebok 3. Materien er løsnet fra omslaget men ellers i ok stand (100 kr)
Ottosen, Johanne: Rationel Ernæring og Madlavning. Med et Kapitel om Kosten under særegne Forhold af Overlæge Carl Ottosen. Tredie meget forbedrede Udgave. II. Del, 1919, dansk (150 kr)
Hva skal jeg by på? Utgitt av MC-Husmortjeneste - A/S Margarincentralen ca 1970 (100 kr)
Oppskrifter fra havet. 2016. 95 sider med oppskrifter på sjømat - 80 kr
Erken, Lillemor: Tidens bakebok. 1962 - 200 kr
Erken, Lillemor: Tidens bakebok. 1949 - 300 kr
Erken, Lillemor. Tidens syltebok. Sylting - safting - hermetisering - frysing. 1950 - solgt
Erken, Lillemor: Tidens kokebok. Mangler en liten bit øverst på rygg. 1938 - 300 kr
Erken, Lillemor: Tidens kokebok. 1949 - 200 kr
Erken, Lillemor: Tidens kokebok. 1960, meget pen - 200 kr
Schønberg Erken, Henriette: Kjøkken almanakk 1939. I god stand - 200 kr
Thiis, Mina: Fisk, kjøtt og grønnsaker. 2. opplag. 1937 - 130 kr
Økonomisk kokebok av Laura Wathne og øvrige ved Stavanger kommunale husmorskole, 1942. En del slitasje utvendig men henger fint sammen - 150 kr
Ingrid Espelid Hovig. Helt enkelt. En basisbok, 2008 - 100 kr
Vincenzo Buonaissisi: Pizza, 1986 - 80 kr
Brith Bakken: Vilt og velsmakende. Utgitt år 2000 - 200 kr
Larsen/Kreutzer: Supermat i praksis, 2009 - 80 kr
Rasmussen/Skovdal: Solskinn og sommermat, 2005 - 80 kr
Vi lager julemat. Jul i Norge, 2002 - 100 kr
Agnete Lampe: Kokekunst i bilder. Trinn for trinn, 1975 - 80 kr
Ingrid Espelid Hovik: Ingrids utvalgte, 1997. Litt skribling på innside av perm - 100 kr
Ellingsen, Martha: AMERIKANSK MAT (1946) - 150 kr
The National mark. Calendar of cooking, 1936 - 80 kr
SCHLØTZ, EILER H.: Kostlære. 1942. Henger litt dårlig i fremre fals - 100 kr
Nussbaum. Jean: Sunnhet, skjønnhet , velvære tilberedes i kjøkkenet - 100 kr
Ehlers kokebok for krydder mat - 100 kr
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 13.11.2024, 07:27 ・ FINN-kode: 162305007