Bildegalleri
Egg - tilberedningsmåter, klassiske oppskrifter, arbeidsprosesser og mye mer
Beskrivelse av varen
Boken er pen som ny. Ingen skader eller slitasje.
Hentes på Olaf Ryes plass på Grünerløkka eller sendes med finn Fiks ferdig.
OMTALE
Egg er både den enkleste og den mest fullkomne råvare. Det er fullt av næringsstoffer og så allsidig at det kan brukes så vel til et raskt og lettvint måltid som til den mest elegante middagsrett. Egg er også alle konditorers og dessertkokkers favoritt. Kapitlene i denne boken er basert på ulike måter å tilberede egg på, fra koking, steking, posjering og ovnsbaking til å lage eggerøre, den perfekte omelett, pannekaker, sufflé, marengs og kremer. Klassiske oppskrifter som hollandaisesaus, egg Benedict og sitronsufflé gis her en moderne vri, mens Michel Rouxs egne oppskrifter presenterer oss for nye smakskombinasjoner eller enklere tilberedningsmåter med mindre fett. Boken er praktfullt illustrert, blant annet med trinn-for-trinn-fotografier som gjør arbeidsprosessene enkle å forstå.
Forfatter: Michel Roux
ISBN: 9788202253653
Forlag: Cappelen
Innbinding: Innbundet
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 5.6.2024, 11:32 ・ FINN-kode: 323260105