60 kr
![Bonytt.](https://images.finncdn.no/dynamic/480x480c//2023/2/vertical-0/01/1/289/846/181_168036824.jpg)
Tilstand: Ny
Ny bok som har blitt liggende uåpnet. Hel og pen. Nypris 235kr. Inspirerende om kokkekunst.
Kan sendes. Frakt tilkommer. Se også mine andre annonser for eventuell samsending:)
Fra omslsget:
Bent Stiansen (f. 1963 i Arendal) startet sin yrkes- karriere på Arendal kokk- og stuertskole i 1979. Han gikk i kokkelære på Hotel Continental i Oslo. Der var han også kokk før han reiste til Alain Chapel, utenfor Lyon, for å lære finere fransk kokkekunst av den berømte tre-stjerners- kokken.
23 år gammel ble Bent kjøkkensjef i Annen Etage, prestisjerestauranten på Hotel Contintental. Deretter var han kjøkkensjef på Refsnes gods mot slutten av 80-tallet. På begyn- nelsen av 90-tallet var han kjøkkensjef i De Fem Stuer på Holmenkollen Park Hotel Rica.
Innimellom kjøkkensjefsjobbene var han i seks år medlem av det norske kokkelandslaget fra 1986 til 1992.
I 1990 vant han det første norgesmesterskap for kokker, og hans konkurransekarriere ble kronet med gull i Bocuse d'Or, kokkenes verdens- mesterskap i Lyon, 1993. Sammen med sin kone Annette gjorde han i 1994 drømmen om sin egen restaurant til virkelighet. Paret driver frem- deles gourmetrestauranten Statholdergaarden, som har én stjerne i Guide Rouge (Michelin- guiden), og den danske Statholderens Krostue.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingSist endret: 24.3.2024, 08:18 ・ FINN-kode: 329735805
Betalt plassering