Bildegalleri
Utegris/frilandsgris fra Borgen Gård~UTSOLGT
Beskrivelse av varen
Glade griser fra Borgen Gård i Sande!
Vi har en fin gjeng med trivelige griser som går ute fra sensommeren og frem til de slaktes i november. De er av rasen Noroc (edelgris).
Grisene storkoser seg på et inngjerdet område i skogkanten hvor de graver i jorda, soler seg, bader i gjørme og har tilgang til flere hus med deilig halm å ligge i.
De lever et naturlig aktivt liv i både sol, regn og snø , og får mye menneskelig kontakt og kos.
De spiser røtter, blader, busker og kratt og det de måtte finne ute.
De fores med en type kraftfôr uten soya, hvor alle korn- og proteinråvarer har norsk opprinnelse. I tillegg får de masse nedfallsepler daglig frem til de slaktes.
Grisene har det veldig godt og lever et mest mulig stressfritt liv. De er mye i bevegelse og bruker sine naturlige instinkter. Det gjør at kjøttet blir saftig og smakfullt og har god marmorering.
Tilbakemelding fra fornøyde kunder:
«Hei, litt mer skryt herfra 😊 Kjøttet var fantastisk! Marmorert, saftig, nydelig aroma. Vi er overbegeistret 🤩»
"Prøvesmaking" av julegrisen i dag, flott marmorering og topp smak!! Vi går julen lyst i møte🙂
En halv gris veier ca. 45-55 kg,
koster 130,- pr.kg. (125,- pr.kg. hel gris) og inneholder:
-Ferdig rutet ribbe, delt i to
-Skinkestek-surret evt. helt lår til speking
-Bogstek/stykker
-Koteletter
-Ytrefilet
-Nakkekoteletter
-Nakkestykke m/svor
-Medisterdeig (grovmalt)
-Knoke
-Indrefilet
-Flatbiff
-Sideflesk
-Labb
-Kraftbein
-Småflesk
En kvart gris veier ca. 22-28 kg, koster 140,- pr.kg. og inneholder:
-Ferdig rutet ribbe (med eller delvis uten ben)
-Skinkestek-surret
-Bogstek/stykke
-Koteletter
-Nakkekoteletter
-Medisterdeig (grovmalt)
-Knoke
-kraftbein
-småflesk
-og en fordeling mellom de resterende stykningsdelene som er indrefilet, flatbiff, sideflesk og labb.
Halv gris som parteres selv, kr. 100,- pr. kg.
Hel gris (to halve) som parteres selv, kr. 95,- pr. kg.
Hode eller innmat følger ikke med tilbake fra slakteriet.
Grisene slaktes hos Nortura i Tønsberg og videreforedles hos Dan Hjorteseth i Stokke.
Kjøttet er findelt, vakumpakket og merket, og klart til bruk eller nedfrysing.
Vi leverer hjem til kunden innen rimelig avstand.
Kontakt Trine Gjersøyen 97 87 29 07,
Kjetil Engen 47 66 69 88
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 9.12.2024, 16:58 ・ FINN-kode: 368403145