Bildegalleri
Røyk og rak, tørk og grav
Beskrivelse av varen
Boken "Røyk og rak, tørk og grav" av Helge Hagen. Utgitt i 2021. 263 sider. Boken er i meget pen stand, men den er bundet inn opp-ned iforhold til omslaget!
Selges for 125,- kroner
Porto: 69,- kroner (Postnord)
Les boken fra Helge Hagen hvor han gir deg innblikk i kaldrøyking av mat, sammen med andre konserveringsmetoder som er mye brukt i Norge. Boken inneholder praktiske tips og en rekke oppskrifter på spennende matretter hvor norsk tradisjonsmat benyttes som råvare.
Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse – dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boken er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boken gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 5.11.2024, 13:38 ・ FINN-kode: 379064193