Bildegalleri
Til bursdag, fest og hverdag, velg blant 25 ulike og flotte kokebøker!
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Jeg er dessverre ingen kokk - men det er kanskje du? Selger en del av mine kokebøker som sjelden har funnet veien til mitt kjøkken - kanskje de finner veien til ditt? Jeg har satt nummer på hver bok, så vi har felles referanse om det du ønsker å kjøpe En bestemt bok: 249
Kan sendes med postnord, sporbar pakke til 69kr eller bruk fiks ferdig
1. Love, Manuela cupcakes, kaker, cookies, brownies. I denne fargerike og fristende boken gjør Manuela Kjeilen baking enkelt. Hun deler villig alle sine hemmeligheter for å lage lekre og innbydende cupcakes, cake pops, kaker, cookies, brownies, desserter
2. Kjærlighet, oliven og timian av Anna Bergenström. En bok fylt av matglede -; for kroppen og for sinnet. Kjærlighet, oliven og timian er en inspirerende kokebok som handler om å spise litt bedre.Kjærlighet står for omtanken i å lage litt sunnere mat til seg selv og andre.Oliven står for det sunne middelhavskjøkkenet med olivenolje og duft av rosmarin og solmodne tomater.Timian står for krydder i sin alminnelighet.Kjærlighet, oliven og timian ble kåret til årets beste kokebok 2002 i en stor internasjonal kokebokkonkurranse i Sverige.
3, Kokeboken naturlig slank av Fedon A. Lindberg. Spis deg mett til hvert eneste måltid, uten å telle kalorier og gå samtidig ned i vekt. Hemmeligheten er kunnskap om glykemisk indeks (GI) og kost i balanse. Kokeboken naturlig slank viser deg hvordan du på en enkel måte kan tilberede den gode maten på ditt eget kjøkken. Her får du matlagingsprinsippene og alle de gode oppskriftene. Alt om Kost i balanse-kostholdet Mer enn 120 velsmakende oppskrifter Flotte fargebilder Spis så mye du vil og gå likevel ned i vekt
4. Lett å lage! av Jill Dupleix
God, enkel, problemfri mat springer mot oss fra hver side i "Lett å lage!" Jill Dupleix´ bok er smekkfull av kjappe, originale ideer, hvilket er hennes varemerke, og som med minimal innsats resulterer i massevis av farger og smak. Lett å lage! inneholder god, enkel og problemfri mat for travle mennesker. Her er over 100 oppskrifter og ideer for enhver anledning, fra lunsj og middag til familiemåltider og spesielle sammenkomster. Du finner inspirerende småretter og forretter, fristende salater og grønnsakretter og utrolig enkle desserter, i tillegg til massevis av sprelske nye ideer for basismat som brød, poteter og frisk frukt, smarte selskapstriks og nye, spennende smakskombinasjoner.
5, Ingredienser - oppslagsverk for matelskere. oppslagsverk for matelskere hjelper deg i valg og bruk av det beste fra verdens rikholdige spiskammer. En viktig håndbok ingen kokk bør være foruten! Er du blant dem som trekkes mot hyllene med flasker,krukker og bokser når du er på handletur i supermarkedet, som må bort å kjenne på posen med tørket sopp, og som leser etiketter med stor interesse -; da er dette boken for deg! Både supermarkeder og innvandrerbutikker bugner av nye og spennende ingredienser, og dagens
kokker har dermed fått et globalt spiskammer til disposisjon.I denne boken presenteres mer enn 500 ingredienser fra alle verdenshjørner. Her finner du omtale av de gode, velkjente ingrediensene du bruker til daglig, samt de mer uvanlige som du kan ty til når du vil utvide ditt kulinariske repertoar. Presentasjonen følges opp med fantasifulle og fristende serveringsforslag
6. Wok bibelen. Boken inneholder oppskrifter på mer enn 100 retter fra Asia. Den inneholder også oppskrifter på de grunnleggende sausene og marinadene man trenger i asiatisk mat, og forslag til grønnsaker og annet tilbehør. Boken går også gjennom alt fra viktige ingredienser til menyplanlegging
7. ITALIA, Hans Petter Uleberg ; Christian Brun. Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.
8. Cocktailguiden 300 drinker og cocktails av Björn Olsson, Mats Landerberg. Boken gjennomgår de mest kjente sprit-, likør-, vermouth- og hetvinsmerkene. I tillegg til 300 oppskrifter får du cocktailhistorie og opprinnelsen til mange av drinkene.
9. Den Norske matfestivalen i Ålesund 1995 : NM kokkekunst, NM konditorkunst, Årets kokkelag, NM kjøttfag, NM laks
10. Norsk mat til alle tider av Marit Bjerkås, Ingeborg Thomassen Her er oppskrifter på småretter, middager, desserter, kaker og gjærbakst, samt retter med utenlandsk opprinnelse som er blitt vanlige i Norge.
11. Mat fra Jamies kjøkken the naked chef av Jamie Oliver (forfatter) og Kyrre Haugen Bakke. Boka inneholder oppskrifter for den som vil ha god, moderne mat, men som vil ha det enkelt, og for den som vil lage fantastiske retter, men som ikke har tid
13. Sommermat Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe
14. Vintermat Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe
15. Engelsk utgave. cookshelf indian shehzad husain
Each book in this series presents a selection of full-colour, step-by-step recipes for dishes from around the world. This book presents over 120 imaginative Indian recipes
16. Amerikas beste paier av Jane Whitman Tierney, Agneta Weiland Boka inneholder i alt 50 oppskrifter på dessert- og matpaier samt oppskrifter på noen dipper og dressinger. Med oppskriftregister.
17. Espresso: Karl Petzke, Sara Slavin. Espresso har for mange blitt en viktig del av hverdagen. Den er svart, fyldig, har rik aroma. Espresso er en hyllest i ord, bilder og oppskrifter.
18. Kokebok: Menylaugets fiskekokebok. Denne kokeboken er blitt til i et samarbeid mellom The Flying Culinary Circus og Menylauget. Førstnevnte er et omreisende kokkekollektiv bestående av fire unge, norske mesterkokker som har gjort stor suksess i verden
19. Vin fra drue til glass av Joanna Simon, Ian O'Leary og Jan-Tore Egge. Boka gir råd om kjøp, lagring og servering av vin, samt en oversikt over 90 ulike druetyper, inkludert typisk smak og karakteristiske trekk ved 6 vanlige druetyper.
20. Digg feit i en fei av Jørgen Gran ; Christian Brun. Denne kokeboken inneholder oppskrifter for de som ikke vil slanke seg. Boken er en hyllest til alt som er godt, men ikke alltid så sunt. Forfatteren presenterer oppskrifter til frokost, lunsj og middag
21. Det skal vi feire! Mat og ideer for små og store fester Notabene, 256 s. Gjennomillustrert og delikat bok. Vekt ca. 1310 g.
22. barna kokebok over 50 kjempegode trinn for trinn oppskrifter
23. "Familieliv" er et "must" for småbarnsfamilier. Boken er full av ideer til morsomme inne og uteaktiviteter, hobbyprosjekter, leker, bursdagsfeiring, jul og påskekos. Og prosjektene er ikke større enn at alle kan delta. Hyggelige sammenkomster med barn, voksne, venner og familie er en rød tråd gjennom hele boken - og gode matoppskrifter hører derfor også med. Boken har inspirerende bilder fra hverdag og fest og får det til å krible i fingrene etter bare å sette i gang.
24. Bursdagsboken Alt du trenger å vite til en vellykket barnebursdag! Gunn Evensen og Tore Fjærflo. Hva skal til for en vellykket bursdagsfeiring? Her lærer du hvordan du på en enkel måte kan lage en morsom fest for barn i alle aldre
25. Mathjelpen for foreldre Sunne barn lærer best! Det er foreldrene som legger grunnlaget for barnas matvaner, skriver Camilla Andersen i denne boka. Vanene de får som små, tar de med seg senere i livet. For å gi barna en best mulig start...
26. Morsomme barneselskap: festguide for barnefamilier
Boysen, Beth. Boka gir tips og råd til hvordan du kan arrangere et vellykket barneselskap med enkle midler og lite strev. Den beskriver temafester for ulike alderstrinn (2-13 år), og temaene spenner...
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 14.11.2024, 20:58 ・ FINN-kode: 57874001