Bildegalleri
Surdeigsstarter. Ønsker du å bake ditt eget smaktfullt og sunt surdeigsbrød?
Beskrivelse av varen
Jeg baker surdeigsbrød hver uke og vil gjerne dele med deg en boblende “avlegger”.
Så slipper du å bruke 7 dager for å lage din egen surdeigstarter og kan begynne å bake med en gang.
Det er enkelt å bake surdeigsbrød selv hjemme! Og dessuten:
Brød bakt på surdeig med gamle kornsorter er lettere å fordøye.
Det fremhever smaken av kornet og gir frisk syrlighet.
Du kan bruke de beste råvarene du får tak I for å få den beste smaken (gamle kornsorter som spelt, emmer, svedjerug osv.).
Du får næringsrike og holdbare brød som metter lenge.
Du kan lage pizzabunn, boller, vafler, pannekaker, knekkebrød og kaker – i tillegg til brød.
Min surdeigstarter er 6- år gammel, den inneholder økologisk sammalt mel av spelt og rug.
Surdeigstarter selges i glasskrukke 0,5 l.
Oppskrift til 2-3 stk. brød følger med. Det er mange forskjellige brødformer på markedet. Jeg har gammel Blomsterberg brødform 25 cm til 3 stk brød. Mine venner bruker Le Creuset Brødform 30 cm til 2 stk brød.
Jeg har surdeigs- hotell og kan hjelpe deg med å ta vare på din surdeigstarter hvis du skal reise på langtur.
Ta gjerne kontakt! TLF.: +47 94481374
Surdeigstarter er fersk. Derfor er det best at den hentes på Ridabu, Hamar kommune.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 20.12.2024, 08:08 ・ FINN-kode: 284503945