Bildegalleri
Håndbygget japansk sushikniv - Sakimaru Takobiki
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen blir sendt til deg, og du har 24 timer på deg til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Helt ny - Uåpnet/med lapp
Jeg er en knivbygger og profesjonell knivsliper som kjøper nye og brukte håndsmidde knivblader fra Japan og bygger disse opp for salg. Denne kniven kalles en Sakimaru Takobiki, og er en kniv beregnet for å skjære tynne skiver av fisk til sashimi og sushi. Bladet er smidd "Hon-kasumi" av mestersmeden Itsuo Doi, med eggstål i Shirogami #3. Dette er et stål som er litt seigere og mer holdbart enn Shirogami #1 og #2, og er også enklere å slipe.
Itsuo Doi er ekspert på bruk av de tradisjonelle japanske stålene, og smir bladene ved en lavere temperatrur, noe som også gjør kniveggen mer holdbar og lettere å slipe. Doi er en høyt respektert og anerkjent smed i knivbyen Seki, og knivene hans er ettrertraktet av sushikokker i Japan.
Skaftet og tresliret (sayaen) er bygget av meg i Amboyna-tre, som er et hardt, asiatisk rosentre med høy tetthet og et fantastisk fargespill. Skaftet, som har en tradisjonell åttekantet form, har front- og bakholk av Yak-horn fra Himalaya. Dette hornet er mer holdbart enn ku-horn og vannbøffelhorn, og har vakre sjatteringer.
Dette er en svært eksklusiv kniv til hjemmekokken eller den profesjonelle som ønsker et smykke av en kniv på kjøkkenet.
Kniven leveres selvsagt nyslipt på japansk naturslipestein, og er klar til bruk. Kniven sendes fraktfritt til kjøper, med sporing i Norge.
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 8.10.2024, 11:01 ・ FINN-kode: 374389169