Bildegalleri
Alt om RØYK og RAK, TØRK og GRAV - salting, speking, hermetisering
Beskrivelse av varen
Tilstand: Som ny - Ikke synlig brukt
Selger en meget pen (som ny) innbundet bok av Helge Hagen med tittelen: "Alt om RØYK og RAK, TØRK og GRAV - salting, speking, hermetisering".
Utgitt i 2010 (2. utgave) av Tun Forlag.
192 sider. Rikt illustrert.
Kan sendes som Norgespakke med posten, med sporing og forsikring, til kr. 73.
Se gjerne også alle mine andre bokannonser for samsending.
BOKOMTALE: Har du lyst til å lage den egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Eller frister det med hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakefisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje vil du glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøye deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig vennelag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 26.2.2025 kl. 18:44 ・ FINN-kode: 395457578